Крем для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Звичайні млинці можуть перетворитися в приголомшливий десерт. Усе, що для цього потрібно, - приготувати апетитний шоколадний крем для млинців в домашніх умовах.
Це досить простий рецепт, як приготувати крем для млинців, який під силу повторити навіть новачкові на кухні. При бажанні для аромату можете додати трохи ваніліну, а також алкоголь, лікер або коньяк, наприклад. Особливу пікантність крему додадуть подрібнені горішки. В результаті у вас вийде апетитний тортик.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Шоколад - 50 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1.5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
1. Насамперед вам, зрозуміло, потрібно насмажити млинців. Використовуйте свій улюблений рецепт.
2. У невеликій каструлі доведіть до кипіння молоко. В окремій мисочці збийте яйця з цукром, додайте какао і борошно. Маса повинна бути однорідною і без грудочок. У кипляче молоко тонкою цівкою влийте шоколадно-яєчну суміш, постійно помішуючи. Проваріть на повільному вогні, поки маса не почне густіти.
3. На водяній бані розтопіть шоколад. У гарячий крем відправте розм'якшене вершкове масло і розтоплений шоколад. Збийте міксером до однорідності. Якщо використовуєте ароматизатори, то не забудьте їх додати на цьому етапі.
4. От і все, тепер можна викладати по одному млинці і змащувати їх кремом. Між шарами можна викласти також ягоди, горішки або сухофрукти, наприклад. Готовий тортик залиште мінімум на пару годин, щоб він як слід просочився.
5. Ось такий нескладний варіант крему для млинців. Перед подачею на стіл торт можна прикрасити ягодами, цукровою пудрою або кокосовою стружкою, наприклад.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!