Фарш для млинців з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці можуть бути не тільки смачним десертом, але і повноцінним стравою для всієї родини. Як? Все дуже просто - досить зробити ситний і смачний фарш для млинчиків з м'ясом в домашніх умовах.
Рецепт приготування фаршу для млинців з м'ясом передбачає використання яловичини, однак можна не обмежуватися тільки нею. Прекрасно підійде також нежирна свинина, а для любителів більш сухий начинки - курка. При бажанні доповнити фарш можна вареним яйцем, рисом і свіжою зеленню, наприклад.
- Яловичина - 600-700 грам
- Цибулина - 1 штука
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 300-350 мілілітрів
- Яйце - 2-3 штук
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Спершу необхідно зайнятися м'ясом. Яловичину вимити, обсушити і відправити в каструлю. Залити холодною водою, довести до кипіння і варити на середньому вогні до м'якості. Рецепт приготування фаршу для млинців з м'ясом займає досить багато часу, так що яловичину можна відварити заздалегідь.
2. Поки вариться м'ясо можна зробити тісто для млинців. Борошно просіяти, з'єднати з цукром і сіллю. Вбити в тісто яйця і додати половину молока.
У кожної господині є свій рецепт, так що не обов'язково використовувати саме цей.
У кожної господині є свій рецепт, так що не обов'язково використовувати саме цей.
3. Поступово додавати молоко, ретельно збиваючи, щоб не утворилися грудочки. В кінці додати олію, щоб млинці добре знімалися під час смаження.
4. Тепер можна розігріти сковороду і смажити млинці до закінчення тесту.
5. Коли м'ясо сварились (воно повинно бути м'яким) його потрібно трохи остудити. Потім пропустити через м'ясорубку або подрібнити в чаші блендера.
6. На сковороду налити трохи олії і розігріти. Очистити і нарізати цибулину, відправити її на сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Потім додати до цибулі фарш і смажити ще 3-5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції, щоб фарш для млинчиків з м'ясом в домашніх умовах був більш ароматним.
7. Злегка остигнула начинку викласти на млинець і щільно загорнути краї.
8. Такі млинці перед подачею на стіл можна обсмажити на вершковому маслі до рум'яної скоринки.