Тісто для млинців з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дозвольте з вами поділитися рецептом, який розповість, як приготувати тісто для млинців з м'ясом. Це чудовий варіант для перекусу або для щільного сніданку.
Найпростіший і найсмачніший варіант сніданку - це млинці. А завдяки м'ясної начинці сніданок вийде ще й ситним. Приготуйте такі млинці з м'ясом для своїх рідних і близьких. Тісто таких млинців еластичне і ідеально підходить для фарширування, так як вони не рвуться і добре тримають начинку.
- Яловичина - 400 грам
- Молоко - 3 склянки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
М'ясо зваріть і пропустіть через м'ясорубку, перемішайте з цибулею.
Яйця збийте в піну, додайте склянку молока, сіль і цукор. Все знову змішати і порціями, в кілька прийомів, щоб не було грудочок, просійте борошно. Після того як мука розчиниться, додайте молоко, що залишилося і 3 столових ложки рослинної олії.
Тісто має вийти трохи рідині, чим звичайно, це нормально. Випікайте млинці на розпеченій сковороді, змащеній маслом.
По бажанню, поки млинці гарячі, змастіть шматочком вершкового масла.
Розкладіть млинець на тарілку, чайною ложкою викладайте фарш в середину, завертайте млинець конвертиком.