Крем «дипломатичність»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже рекомендую спробувати цей класний крем"Дипломат" в домашніх умовах. Ніжний, ароматний, в міру щільний і шалено смачний, він просто незамінний при приготуванні десертів.
Опис приготування:
Класичний рецепт крему"Дипломат" не тільки прекрасно підійде для тортів, але і стане відмінним доповненням до кексів, тарталетки з фруктами і т.Д. Прекрасний варіант ніжного і повітряного крему, Котрий, до того ж, прекрасно тримає форму.
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Стручок ванілі - 1 штука
- Жовтки - 2 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 150 мілілітрів
1. У невеликому сотейнику з'єднайте половину цукру з молоком і стручком ванілі. Надішліть на вогонь і доведіть до кипіння.
2. Окремо збийте жовтки з другою половиною цукру і кукурудзяним крохмалем.
3. Кипляче молоко в кілька порцій влийте в жовтки, постійно збиваючи. Рекомендую робити це через сито.
4. Надішліть на вогонь і, постійно помішуючи, uvarite крем "Дипломат" в домашніх умовах на повільному вогні. Він дуже легко може почати підгоряти, так що збивати його потрібно безперервно.
5. Загуснув крем зніміть з вогню, додайте вершкове масло. Продовжуйте збивати в пишну масу. Якщо ви хочете використовувати крем для прикраси десертів, наприклад, то дуже рекомендую додати в цей момент ще й набряклий желатин.
6. Накрийте крем харчовою плівкою і відправте в холодильник на пару годин.
7. У глибокій мисці збийте охолоджені вершки.
8. Крем знову збийте як слід, додайте приблизно третину вершків. Перемішайте до однорідності.
9. Викладіть в вершки і все як слід перемішайте. Надішліть в холодильник, щоб охолодити. Ось і весь секрет, як зробити крем"Дипломат" . Сподіваюся, що він буде вам до смаку.