Ковбаса «Мортаделла»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо якість і смак покупних м'ясних делікатесів викликають у вас сумніви, якщо ви любите пробувати страви різних кухонь світу, якщо ви завжди готові до експериментів, тоді повторіть цей рецепт!
Хочу запропонувати вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати ковбасу "мортаделла" . Насичений смак, поєднання найніжнішого м'яса з шматочками сала і фісташки в якості родзинки - все це неможливо не спробувати. Така ковбаска стане відмінною ідеєю для сніданку, закускою на святковому столі або начинкою для сендвічів, наприклад.
- Свинина - 2.5 кілограма
- Сало - 250 грам
- Сіль - 55 грам
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Сухе молоко - 3 Ст. Ложки
- Перець горошком - За смаком
- Fistashki - 150 грам
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль, мускатний горіх, паприка, сухе молоко. Все як слід перемішайте.
2. Надішліть в чашу блендера і подрібніть.
3. Ось такий однорідний фарш повинен у вас вийти.
4. Сформуйте невелику фрикадельки, відваріть її і спробуйте фарш на сіль і спеції.
5. Сало наріжте невеликими кубиками.
6. Додайте у фарш шматочки сала, очищені фісташки і перець горошком.
7. Вимішайте як слід фарш і відправте його в холодильник на 4 дня. Він повинен добре вилежатися і просочитися всіма спеціями.
8. Останній етап - це формування ковбаси. Використовувати для цього можна харчову плівку, фольгу і т.Д.
9. Сформуйте ковбаски, щільно зав'яжіть краю того, будь-що загортали. Варіть при температурі 60 градусів (без термометра тут не обійтися) близько 3 годин.
10. Після варіння остудіть ковбасу і відправте її на 10-12 годин в холодильник.
Ось така краса і неймовірна смакота!
Смачного!
Ось така краса і неймовірна смакота!
Смачного!