Рецепт Ковбаса «Мортаделла» фото

Ковбаса «Мортаделла»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Якщо якість і смак покупних м'ясних делікатесів викликають у вас сумніви, якщо ви любите пробувати страви різних кухонь світу, якщо ви завжди готові до експериментів, тоді повторіть цей рецепт!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати ковбасу"Мортаделла" . Насичений смак, поєднання найніжнішого м'яса з шматочками сала і фісташки в якості родзинки - все це неможливо не спробувати. Така ковбаска стане відмінною ідеєю для сніданку, закускою на святковому столі або начинкою для сендвічів, наприклад.

  • Свинина - 2.5 кілограма
  • Сало - 250 грам
  • Сіль - 55 грам
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Сухе молоко - 3 Ст. Ложки
  • Перець горошком - За смаком
  • Fistashki - 150 грам
ковбаса
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль, мускатний горіх, паприка, сухе молоко. Все як слід перемішайте.
ковбаса
2. Надішліть в чашу блендера і подрібніть.
ковбаса
3. Ось такий однорідний фарш повинен у вас вийти.
ковбаса
4. Сформуйте невелику фрикадельки, відваріть її і спробуйте фарш на сіль і спеції.
ковбаса
5. Сало наріжте невеликими кубиками.
ковбаса
6. Додайте у фарш шматочки сала, очищені фісташки і перець горошком.
ковбаса
7. Вимішайте як слід фарш і відправте його в холодильник на 4 дня. Він повинен добре вилежатися і просочитися всіма спеціями.
ковбаса
8. Останній етап - це формування ковбаси. Використовувати для цього можна харчову плівку, фольгу і т.Д.
ковбаса
9. Сформуйте ковбаски, щільно зав'яжіть краю того, будь-що загортали. Варіть при температурі 60 градусів (без термометра тут не обійтися) близько 3 годин.
ковбаса
10. Після варіння остудіть ковбасу і відправте її на 10-12 годин в холодильник.
Ось така краса і неймовірна смакота!
Смачного!

Схожі рецепти