Рецепт Ковбаса «Мортаделла» фото

Ковбаса «Мортаделла»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Горіхи
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок

Якщо якість і смак покупних м'ясних делікатесів викликають у вас сумніви, якщо ви любите пробувати страви різних кухонь світу, якщо ви завжди готові до експериментів, тоді повторіть цей рецепт!

Хочу запропонувати вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати ковбасу "мортаделла" . Насичений смак, поєднання найніжнішого м'яса з шматочками сала і фісташки в якості родзинки - все це неможливо не спробувати. Така ковбаска стане відмінною ідеєю для сніданку, закускою на святковому столі або начинкою для сендвічів, наприклад.

  • Свинина - 2.5 кілограма
  • Сало - 250 грам
  • Сіль - 55 грам
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Сухе молоко - 3 Ст. Ложки
  • Перець горошком - За смаком
  • Fistashki - 150 грам
ковбаса
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль, мускатний горіх, паприка, сухе молоко. Все як слід перемішайте.
ковбаса
2. Надішліть в чашу блендера і подрібніть.
ковбаса
3. Ось такий однорідний фарш повинен у вас вийти.
ковбаса
4. Сформуйте невелику фрикадельки, відваріть її і спробуйте фарш на сіль і спеції.
ковбаса
5. Сало наріжте невеликими кубиками.
ковбаса
6. Додайте у фарш шматочки сала, очищені фісташки і перець горошком.
ковбаса
7. Вимішайте як слід фарш і відправте його в холодильник на 4 дня. Він повинен добре вилежатися і просочитися всіма спеціями.
ковбаса
8. Останній етап - це формування ковбаси. Використовувати для цього можна харчову плівку, фольгу і т.Д.
ковбаса
9. Сформуйте ковбаски, щільно зав'яжіть краю того, будь-що загортали. Варіть при температурі 60 градусів (без термометра тут не обійтися) близько 3 годин.
ковбаса
10. Після варіння остудіть ковбасу і відправте її на 10-12 годин в холодильник.
Ось така краса і неймовірна смакота!
Смачного!

Схожі рецепти