Рецепт Котлетки з сьомги фото

Котлетки з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Яйця, Вівсянка, Крупи, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку, Легка вечеря
Гарячі страви, Котлети

Я зараз дуже люблю рибні котлети. У них ніжна текстура і неймовірний смак. Хоча в дитинстві я їх терпіти не могла, поки мене не навчили, як приготувати котлетки з сьомги правильно і смачно.

Я дуже люблю червону рибу в будь-яких її проявах, але ніколи навіть не замислювалася, щоб зробити з неї котлети. А дуже даремно! Крім того, що вони смачні, ще й дуже корисні. Більш того, я використовую сьомгу з шкірою і ребрами, що дозволяє зберегти в повній мірі кальцій і вітамін D. Просто потрібно добре розмолоти сьомгу, щоб кістки стали непомітними в котлети.


  • Сьомга - 500 грам
  • Червоний перець - 1/2 штуки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Вівсянка - 125 мілілітрів
  • Цибулевий порошок - 2, 5 мілілітра
  • Часниковий порошок - 2, 5 мілілітра
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
У сковороді, на середньому вогні, обсмажте червоний перець на половині оливкової олії, смажте 2 хвилини, а потім добре процідіть.
2
У великій мисці змішайте рибний фарш (змелюють в м'ясорубці разом з кісточками), солодкий перець, Зелена цибуля, яйце, вівсяні пластівці і приправи.
3
Сформуйте маленькі кульки і покладіть їх на тарілку. Поставте котлети в холодильник на 15-30 хвилин, щоб кульки трималися краще.
4
Розігрійте сковороду на середньому вогні і смажте котлетки близько 2 хвилин з кожного боку. Потім, не виймаючи котлети зі сковороди, зменшіть вогонь накрийте кришкою і тушкуйте кілька хвилин, щоб випарувався весь сік.
5
Я люблю подавати ці котлети з салатом або тушкованими овочами!

Схожі рецепти