Котлетки з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Я зараз дуже люблю рибні котлети. У них ніжна текстура і неймовірний смак. Хоча в дитинстві я їх терпіти не могла, поки мене не навчили, як приготувати котлетки з сьомги правильно і смачно.
Я дуже люблю червону рибу в будь-яких її проявах, але ніколи навіть не замислювалася, щоб зробити з неї котлети. А дуже даремно! Крім того, що вони смачні, ще й дуже корисні. Більш того, я використовую сьомгу з шкірою і ребрами, що дозволяє зберегти в повній мірі кальцій і вітамін D. Просто потрібно добре розмолоти сьомгу, щоб кістки стали непомітними в котлети.
- Сьомга - 500 грам
- Червоний перець - 1/2 штуки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Вівсянка - 125 мілілітрів
- Цибулевий порошок - 2, 5 мілілітра
- Часниковий порошок - 2, 5 мілілітра
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
У сковороді, на середньому вогні, обсмажте червоний перець на половині оливкової олії, смажте 2 хвилини, а потім добре процідіть.
2
У великій мисці змішайте рибний фарш (змелюють в м'ясорубці разом з кісточками), солодкий перець, Зелена цибуля, яйце, вівсяні пластівці і приправи.
3
Сформуйте маленькі кульки і покладіть їх на тарілку. Поставте котлети в холодильник на 15-30 хвилин, щоб кульки трималися краще.
4
Розігрійте сковороду на середньому вогні і смажте котлетки близько 2 хвилин з кожного боку. Потім, не виймаючи котлети зі сковороди, зменшіть вогонь накрийте кришкою і тушкуйте кілька хвилин, щоб випарувався весь сік.
5
Я люблю подавати ці котлети з салатом або тушкованими овочами!