Котлети з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Тофу - корисний соєвий продукт з нейтральним смаком. З нього можна приготувати сотню абсолютно різних страв. Пропоную вам цікавий рецепт котлет з тофу в морському стилі.
Нижче я напишу докладний покроковий рецепт, як приготувати котлети з тофу. Процес приготування дуже простий: необхідно подрібнити всі інгредієнти разом, сформувати котлетки і обсмажити їх на сковороді. Характерний морської смак додасть норі, досить одного листа.
- Тофу - 200 грам
- Консервована біла квасоля - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Лист норі - 1 штука
- Петрушка - 10 грам
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть зубчик часнику. Щоб пучок петрушки НЕ намотався на ніж в блендері, заздалегідь крупно наріжте його. Лист норі розірвіть на дрібні шматочки.
Помістіть всі інгредієнти, крім борошна і панірувальних сухарів, в чашу блендера. Подрібніть все до однорідної консистенції.
Додайте в суміш борошно. Повинен вийти липкий і щільний фарш. Якщо суміш через тофу або консервованої квасолі виявилася сильно вологою, то можна додати ще трохи борошна.
Скачайте кульки з фаршу приблизно по 45 грам і надайте їм форму плоских котлет.
Обваляйте котлети в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети до золотистої скоринки на середньому вогні. Буде потрібно приблизно по 5 хвилин на кожну сторону.
Котлети з тофу готові, смачного!