Рецепт Котлети з шпинату фото

Котлети з шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Шпинат
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нещодавно спробував котлети з шпинату, повинен зізнатися, що вони мене зачарували. До курячому м'ясу або м'ясу індички додається шпинат, що робить котлети надзвичайно ніжними і м'якими. Еште і дієти!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування котлет з шпинату. Мінімум інгредієнтів і вільного часу - максимум здорової і смачної їжі! Якщо у вас немає філе індички, можете замінити її звичайним курячим філе. До речі, котлети можна прекрасно вживати і в гарячому, і в холодному вигляді. Хай щастить!

  • Індичка філе - 500 грам
  • Шпинат свіжий - 1 пучок
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль і перець - За смаком
котлети з шпинату - фото крок 1
Шпинат промиваємо і бланшируємо в окропі 5 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Даємо охолонути.
котлети з шпинату - фото крок 2
Дрібно нарізаємо шпинат.
котлети з шпинату - фото крок 3
Філе індички промийте та висушіть. Наріжте шматочками, а потім перетворите в фарш за допомогою м'ясорубки.
котлети з шпинату - фото крок 4
У глибокій мисці з'єднуємо: фарш індички, шпинат, яйця, борошно, сіль і перець.
котлети з шпинату - фото крок 5
Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
котлети з шпинату - фото крок 6
Вологими руками формуємо котлети. Опускаємо кожну во во збите яйце, а потім обвалюють у борошні.
котлети з шпинату - фото крок 7
Обсмажуємо котлетки на олії (по 4-5 хвилин з кожного боку). Смачного!

Схожі рецепти