Котлети з шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно спробував котлети з шпинату, повинен зізнатися, що вони мене зачарували. До курячому м'ясу або м'ясу індички додається шпинат, що робить котлети надзвичайно ніжними і м'якими. Еште і дієти!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування котлет з шпинату. Мінімум інгредієнтів і вільного часу - максимум здорової і смачної їжі! Якщо у вас немає філе індички, можете замінити її звичайним курячим філе. До речі, котлети можна прекрасно вживати і в гарячому, і в холодному вигляді. Хай щастить!
- Індичка філе - 500 грам
- Шпинат свіжий - 1 пучок
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль і перець - За смаком
Шпинат промиваємо і бланшируємо в окропі 5 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода. Даємо охолонути.
Дрібно нарізаємо шпинат.
Філе індички промийте та висушіть. Наріжте шматочками, а потім перетворите в фарш за допомогою м'ясорубки.
У глибокій мисці з'єднуємо: фарш індички, шпинат, яйця, борошно, сіль і перець.
Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Вологими руками формуємо котлети. Опускаємо кожну во во збите яйце, а потім обвалюють у борошні.
Обсмажуємо котлетки на олії (по 4-5 хвилин з кожного боку). Смачного!