Рецепт Пісні котлети з шпинату і креветок фото

Пісні котлети з шпинату і креветок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Шпинат
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Ароматні і корисні котлетки з шпинату і креветок будуть гарною підмогою в пост. Та й просто в якості легкої вечері. Спробуйте приготувати - це дуже просто!

Опис приготування:

Котлетки виходять дуже смачними, а також безсумнівно приваблюють око. Можна замінити шпинат кабачками або капустою, а креветки - кальмарами або грибами. Фантазуйте!

  • Шпинат - 200 грам (у мене заморожений)
  • Креветки - 150 грам (вага очищених)
  • Хліб пшеничний - 1 скибочку
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
пісні котлети з шпинату і креветок - фото крок 1
Пробийте в блендері в пульсовом режимі очищені креветки, шпинат (годі й розморожувати), пару зубчиків часнику і скибочку замоченого в холодній воді і злегка віджатого хліба.
пісні котлети з шпинату і креветок - фото крок 2
Посоліть і поперчіть за смаком, додайте борошно і ще раз пробийте короткими імпульсами до об'єднання.
пісні котлети з шпинату і креветок - фото крок 3
Вологими руками сформуйте невеликі круглі котлетки - так їх буде легше перевертати.
пісні котлети з шпинату і креветок - фото крок 4
Обсмажте котлетки на розігрітій олії при температурі трохи нижче середнього по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб котлетки добре присмажився.
пісні котлети з шпинату і креветок - фото крок 5
Подавайте котлетки теплими, з томатним соусом і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти