Капустяні котлети пісні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили дотримуватися посту, або просто хочете легкої нежирної їжі, то вам варто звернути увагу на цей простий рецепт капустяних котлет пісних. Смачно і корисно!
Пост - час очищення і оздоровлення організму. Ну а щоб організм отримував всі потрібні вітаміни, вам необхідно додати в свій раціон овочі. Почати я пропоную з моркви і капусти, адже ці овочі завжди доступні і в той же час багаті вітамінами. Ну а приготувати з цих овочів можна прекрасні капустяні котлети. Спробуйте - суцільна користь і задоволення. Читайте, як приготувати капустяні котлети пісні в домашніх умовах!
- Капуста - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Манька - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
Очищену помиту капусту тонко нашаткуйте, очищену моркву поріжте тонкою соломкою.
Порізані овочі складіть в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння, після чого додайте ложку рослинної олії. Гасіть на середньому вогні до тих пір, поки капуста не стане м'якою.
Поступово всипте в каструлю манку - постійно помішуйте, щоб не було грудок. Проваріть продукти 10 хвилин, після чого зніміть каструлю з вогню і дайте масі охолонути.
Сформуйте однакові за формою котлети, обваляйте їх у сухарях і обсмажте на олії з двох сторін.
Капустяні котлети готові. Подавайте до столу. Смачного!