Капустяні котлети дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто дотримується дієти або правил вегетаріанства, сподобається рецепт, як приготувати капустяні котлети дієтичні. Їх можна, як і звичайні, подавати з гарніром з овочів, каші або пасти.
Капустяні котлети - це економне блюдо, на приготування якого ви не витратите багато грошей. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. До столу котлети краще подавати гарячими. Якщо зробили заздалегідь, то розігрівайте в мікрохвильовій печі або на сковороді.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морквина - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки (можна не використовувати)
- Цибуля - 2 штуки
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Манька - За смаком
1
Капусту вимийте і видаліть верхні листки, а також всі пошкоджені ділянки. Розріжте її на 4 частини.
2
Помістіть капусту в воду, посоліть і відваріть протягом 20 хвилин після закипання.
3
Викладіть капусту на сито або друшляк, потім пропустіть через м'ясорубку.
4
Очистіть цибулю з морквою, моркву натріть на крупній тертці, а цибулю наріжте крупно.
5
Розігрійте сковороду з двома ложками рослинного масла і обсмажте моркву з цибулею, потім перекладіть в миску до подрібненої капусті.
6
Вбийте курячі яйця (можна обійтися без них), додайте манку, сіль і перемішайте фарш.
7
Розігрійте сковороду і, сформувавши котлетки, обсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавайте котлети гарячими.