Рецепт Капустяні котлети дієтичні фото

Капустяні котлети дієтичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Цибуля, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Тим, хто дотримується дієти або правил вегетаріанства, сподобається рецепт, як приготувати капустяні котлети дієтичні. Їх можна, як і звичайні, подавати з гарніром з овочів, каші або пасти.

Капустяні котлети - це економне блюдо, на приготування якого ви не витратите багато грошей. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці. До столу котлети краще подавати гарячими. Якщо зробили заздалегідь, то розігрівайте в мікрохвильовій печі або на сковороді.

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Морквина - 4 штуки
  • Яйця - 3 штуки (можна не використовувати)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Манька - За смаком
1
Капусту вимийте і видаліть верхні листки, а також всі пошкоджені ділянки. Розріжте її на 4 частини.
2
Помістіть капусту в воду, посоліть і відваріть протягом 20 хвилин після закипання.
3
Викладіть капусту на сито або друшляк, потім пропустіть через м'ясорубку.
4
Очистіть цибулю з морквою, моркву натріть на крупній тертці, а цибулю наріжте крупно.
5
Розігрійте сковороду з двома ложками рослинного масла і обсмажте моркву з цибулею, потім перекладіть в миску до подрібненої капусті.
6
Вбийте курячі яйця (можна обійтися без них), додайте манку, сіль і перемішайте фарш.
7
Розігрійте сковороду і, сформувавши котлетки, обсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавайте котлети гарячими.

Схожі рецепти