Котлети капустяні дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто ретельно стежить за кожною з'їденої калорій, пропоную дуже простий варіант, як приготувати котлети капустяні дієтичні. Котлетки виходять не тільки смачними, але і дуже ніжними.
Це класичний рецепт котлет капустяних дієтичних без зайвих добавок. При бажанні в фарш можна додати найрізноманітніші спеції, свіжу зелень, а також інші овочі (морква, наприклад). Це приголомшливе блюдо для тих, що худнуть, обов'язково рекомендую спробувати!
- Капуста - 400 грам
- Крупа манна - 5 Ст. Ложок (приблизно)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед потрібно вимити як слід і обсушити трохи капусту. Натріть її на звичайнісінької тертці. Не раджу використовувати шатківницю, адже тоді котлети капустяні дієтичні в домашніх умовах не будуть такими ніжними.
2. Вбийте яйце і додайте дрібку перцю. Солі використовуйте трохи. Всипте трішки манної крупи, почніть перемішувати. Маса повинна бути однорідною і добре лепіться, НЕ плисти в руках. При необхідності додайте ще манки.
3. Розігрійте до 180 градусів духовку. З отриманого фаршу сформуйте невеликі котлетки. Всипте манку в тарілочку, обваляйте в ній котлетки з усіх боків.
4. Деко застеліть пергаментом або фольгою. Можна капнути і розподілити по всій поверхні (за допомогою пензлика) трохи масла. Викладіть на деко і відправте котлетки в духовку хвилин на 20.
5. Ось і весь рецепт приготування котлет капустяних дієтичних. Коли з'явиться рум'яна кірочка, котлетки можна діставати і подавати до столу.
Смачного!
Смачного!