Рецепт Пісні капустяні котлети фото

Пісні капустяні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Пісні капустяні котлети звичайно не замінять м'ясних, та й смак у них капустяний, але ці котлетки урізноманітнюють ваш раціон. Такі котлети можна зробити не тільки з молодою, але і з білокачанної капусти.

Опис приготування:

Подавайте капустяні котлети з улюбленими соусами, зеленню та іншими овочами. Особливо смачно вони поєднуються з помідором і горошком. Відмінне доповнення до розсипчастим каш і пюре. Пробуйте! А я поки розповім, як приготувати пісні капустяні котлети.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Манна крупа - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
пісні капустяні котлети - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти для капустяних котлет. Приступимо!
пісні капустяні котлети - фото крок 2
Поставте воду для варіння капусти на вогонь, посоліть трішки і доведіть до кипіння. Капустіна розріжте на 4 частини, якщо дуже велика - на 6-8 частин. Покладіть в окріп і проваріть 5 хвилин.
пісні капустяні котлети - фото крок 3
Вареную капусту откиньте на сито, дайте добре стекти зайвій волозі.
пісні капустяні котлети - фото крок 4
Відріжте у кожного шматочками капусти качан, помістіть листя в чашу блендера, подрібніть.
пісні капустяні котлети - фото крок 5
До подрібненої капусті додайте дрібно порізану цибулю, часник і кріп, сіль, перець чорний мелений, перемішайте. Відкоректуйте на сіль.
пісні капустяні котлети - фото крок 6
Введіть в капусту манку і борошно, ретельно перемішайте фарш.
пісні капустяні котлети - фото крок 7
Готово! Дайте постояти хвилин 5-7 фаршу, щоб манка в теплій капусті трохи розбухла.
пісні капустяні котлети - фото крок 8
Вологими руками набирайте по столовій ложці фаршу, формуйте котлетку, панірують у сухарях.
пісні капустяні котлети - фото крок 9
Обсмажте котлети капустяні в рослинному маслі на сильному вогні до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти