Котлети з лосося з луком
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з лосося з луком справжні ласощі. Котлетки просто тануть у роті! Роблю я їх не часто, а по яким-небудь свята або для дітей. Технологія у мене цікава, навчилася у знайомого єврея!
Котлети з лосося з луком не тільки смачні, але і корисні. Лосось, селера, цибуля і смачний соус принесе не тільки задоволення, але і користь! Я вважаю, що можна готувати котлети і з сирого фаршу. В цьому випадку сфорязикні котлетки потрібно 7-8 хвилин запекти в духовці, а потім обсмажити на сковороді. Котлети можна подавати з рисом або овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось - 240 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Селера - 2 штуки (стебла)
- Цибуля - 1 штука
- Панірування - 34 склянок
- Йогурт - 14 склянок
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 12 чайних ложок
Лосось спекти в духовці при 210 градусах 8-10 хвилин.
У блендері подрібнити селера і цибулю.
Селера підсмажити з цибулею до м'якості. Дати охолонути.
Лосось подрібнити в блендері з кропом.
У мисці змішайте лосось, цибуля, яйця, йогурт, сіль, спеції і панірувальні сухарі.
Сформувати котлетки.
Смажити котлетки на сковороді по 2-3 хвилинки з кожного боку до золотистого кольору.
Для соусу змішати йогурт або сметану з майонезом, додати спеції.
Смачного!