Котлети з філе тріски
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з філе тріски - це дуже смачне дієтичне блюдо, яке порадує буквально всіх: від бажаючих скинути вагу до людей, не вживають в їжу м'яса! Пропоную спробувати!
Приготуйте на обід або вечерю котлети з філе тріски - страва смачна, поживна і, до того ж, корисне. Ну, не те щоб корисне, але хоча б нешкідливе - а в наш час і це важливо… Особливо добре таке блюдо поєднується з рисом і овочами. Отже, приступимо!
- Гарячкові файл - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Рибний соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Філе тріски нарізаємо невеликими шматочками, віджимаємо зайву рідину. Потім відправляємо в кухонний комбайн.
2. Цибулю дрібно нарізаємо на кілька частин і теж кладемо в комбайн.
3. Включаємо комбайн і подрібнюємо філе тріски з цибулею.
4. Одержаний фарш викладаємо в тарілку. Забиваємо 2 яйця, солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд, наприклад, приправу для риби, каррі і т.Д. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
5. З готового фаршу формуємо котлети. Можете панировать їх в борошні або сухарях, однак майте на увазі, що панірування в процесі смаження вбираємо багато масла. Так що, якщо Ви хочете приготувати по-справжньому дієтичне блюдо, без панірування краще обійтися.
6. Далі котлети викладаємо в розігріте на сковороді масло і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до готовності.
7. Котлети з філе тріски готові! Смачного!