Рецепт Котлети «світло-рожевий відтінок» фото

Котлети «світло-рожевий відтінок»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачні і прості в приготуванні курячі котлетки"Помпадур" . Котлети готуються з курячої грудки з мигдалем, обсмаженої на сковороді. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або гречку.

Опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж приготувати котлети"Помпадур" в домашніх умовах. Курячі грудки обваляйте в борошні, занурте в яйце і потім знову обваляйте в мигдалі. Обсмажте на сковороді і подавайте з будь-яким гарніром, наприклад, добре поєднується грудка з картопляним пюре або гречкою. Хай щастить!

  • Куряча грудка - 3 штуки (три половинки)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
котлети
Грудку промиваємо і очищаємо від усього зайвого, злегка відбиваємо.
котлети
Грудку солимо, перчимо і обвалюють у борошні.
котлети
Збиваємо яйце, занурюємо в нього грудку.
котлети
Тепер обваляйте грудку в мигдалі з усіх боків.
котлети
Обсмажте грудку на рослинній олії з обох сторін, смажити під кришкою.
котлети
Смачного!

Схожі рецепти