Котлети «світло-рожевий відтінок»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і прості в приготуванні курячі котлетки "помпадур" . Котлети готуються з курячої грудки з мигдалем, обсмаженої на сковороді. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або гречку.
Немає нічого простіше, ніж приготувати котлети "помпадур" в домашніх умовах. Курячі грудки обваляйте в борошні, занурте в яйце і потім знову обваляйте в мигдалі. Обсмажте на сковороді і подавайте з будь-яким гарніром, наприклад, добре поєднується грудка з картопляним пюре або гречкою. Хай щастить!
- Куряча грудка - 3 штуки (три половинки)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Мигдаль - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Грудку промиваємо і очищаємо від усього зайвого, злегка відбиваємо.
Грудку солимо, перчимо і обвалюють у борошні.
Збиваємо яйце, занурюємо в нього грудку.
Тепер обваляйте грудку в мигдалі з усіх боків.
Обсмажте грудку на рослинній олії з обох сторін, смажити під кришкою.
Смачного!