Рожевий соус
(покроковий рецепт з фото)
Рожевий соус - універсальний соус, який готується буквально за 5 хвилин. Він поєднується зі свіжими овочами і салатом, макаронами, рисом і гречкою.
Далі, я розповім докладніше, як приготувати рожевий соус. Замість майонезу можна використовувати сметану або натуральний йогурт без цукру. Томатна паста легко замінюється кетчупом. Будуть потрібні найдоступніші інгредієнти, а виходить смакота! Беріть на рецепт замітку!
- Майонез - 150 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Підготуйте всі інгредієнти.
Викладіть майонез в чашу, в якій будете готувати соус. Додайте кетчуп і лимонний сік, перемішайте.
Часник натріть на дрібній тертці. Додайте в соус, перемішайте.
Потім дрібно посічену зелень, сіль і спеції. Ще раз перемішайте.
Рожевий соус готовий, смачного!