Рожевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Це простий, але красивий салат з буряка і червоної цибулі. Поєднання виходить незвичайним і смачним. Цей рецепт може привнести в раціон щось новеньке. Беріть на замітку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати рожевий салат. Замість лайма можна використовувати лимон. Додатково в салат можна додати редис.
- Буряк - 1 штука
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Вапно - 1/2 штуки
- Пісний майонез - 2 Ст. Ложки
- Сухий часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Буряк відваріть в киплячій воді до повної готовності.
Очистіть буряк, наріжте на скибочки середнього розміру. Червоний цибулю наріжте тонкими півкільцями.
У пісний майонез додайте сік лайма, сухий часник, сіль і перець за смаком.
Додайте соус до овочів, потім перемішайте, щоб салат повністю убрався в рожевий колір. Перед подачею додайте петрушку.
Рожевий салат готовий, смачного!