Салат «Рожевий фламінго» з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Знайомий буряковий салат заграє по-новому, якщо в нього додати крабові палички, варене яйце і сир. Салат виходить ніжним і дуже смачним. Його можна навіть намазати на хліб або загорнути в лаваш.
Варіантів приготування салату "рожевий фламінго" дуже багато. І сьогодні я хочу поділитися з вами нескладним рецептом цього салату з простими і цілком доступними інгредієнтами. "рожевий фламінго" можна приготувати для сімейної вечері, та й на святковому столі він буде виглядати яскраво і нарядно. Також їм можна наповнити тарталетки, намазати на шматочки багета або загорнути в лаваш.
- Буряк - 1-2 штук (варена)
- Крабові палички - 150 грам
- Курячі яйця - 2 штуки (варені)
- Сир - 100 грам (плавлений або твердий)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок (або крем)
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Варений буряк очистимо від шкірки і натерти на крупній тертці. Крабові палички теж натираємо на крупній тертці, а сир на дрібній. Очищені яйця наріжемо дрібними шматочками або натираємо на дрібній тертці.
2. Викладаємо в глибоку миску всі підготовлені продукти.
3. Додаємо майонез, видавлений через прес часник, додаємо сіль і перець за смаком.
4. Потім акуратно все перемішуємо і відправляємо в холодильник мінімум на 30 хвилин, щоб смаки всіх інгредієнтів добре поєдналися.
5. Готовий салат "рожевий фламінго" з крабовими паличками можна подавати до столу.