Буряковий салат «фламінго»
(покроковий рецепт з фото)
Буряковий салат має безліч варіантів приготування. Різноманітність смаків - безсумнівно великий плюс. А користь від нього просто не оценіма!
Дуже смачний салат! Подати його можна в якості доповнення абсолютно до будь-якої страви. Також він може стати відмінним перекусом в перебігу дня.
- Буряк - 1 штук
- Яблуко - 1 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
Буряк відваріть, остудіть і натріть на тертці.
Додайте подрібнений часник і майонез.
Додайте терте яблуко. Все добре перемішайте.
Викладіть трохи салату в формочку для порціонної подачі.
Посипте зверху тертим сиром. Таким чином сформуйте кілька порцій салату.
Смачного!
Смачного!