Салат з крабовими паличками і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з крабовими паличками квасолею володіє незвичайним смаком. Поєднання болгарського перцю і квасолі - чудово! Спробуйте самі.
Рецепт салату з крабовими паличками і квасолею я знайшла в жіночому журналі. Повірте, для жінки це кращий обід! Ситний і не калорійний. Майонезу тільки багато не кладіть. Чоловікові, звичайно, краще подавати салат з крабовими паличками і квасолею, як гарнір. Я довгий час не довіряла консервам. Але потім моя подруга дієтолог переконала мене, що консервована квасоля необхідна. У зв'язку з тим, Варити до стану готовності квасолю дуже довго. А консервована вже готова і в будь-якому соусі. Завжди під рукою. Спробуйте і ви. Таку квасолю добре додавати в салати, супи та інші страви. Смачного!
- Консервована квасоля - 450 грам
- Помідори - 250 грам
- Крабові палички - 250 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Наріжте кубиками крабові палички. Викладіть в салатницю.
Болгарський перець очистіть від насіння. Наріжте і додайте до крабовим паличкам.
Злийте воду з банки з консервованою квасолею. Потім викладіть квасоля в салатницю.
Натріть сир. Висипати в салатницю.
Останніми в салат з крабовими паличками і квасолею йдуть помідори. Наріжте їх дрібно.
Видавіть в салат часник, додайте майонезу і солі за смаком. Перемішайте. Салат з крабовими паличками і квасолею готовий!