Святковий салат з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Ламаєте голову над меню на зимові свята? Не всі хочуть майонезні салати, але без салату на столі не обійтися ніяк. Розповім, як приготувати святковий салат з крабовими паличками.
За смаком салат нагадав мені улюблені суші, тим більше, що в його складі є майже всі інгредієнти. Для салату овочі і крабові палички варто нарізати тонкою соломкою, потім змішати із заправкою - і можна подавати його до столу. Салат легкий, але з приємним смаком.
- Суміш салатів - 300 грам
- Крабові палички - 4-6 штук
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Соус «Шрірача» - 1 Чайна ложка
- Соуза «Васабі» - 1 Чайна ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Насіння кунжуту - За смаком (смажені)
- Листи морських водоростей - 2-3 штук
1
Додайте в миску сметану, Соус «Shriracha» і соусом «Васабі».
2
Видавіть туди ж сік з половинки лимона, перемішайте все.
3
Промийте і крупно наріжте суміш салатів, додайте в миску і змішайте з соусом.
4
Додайте в салат кунжут за смаком і ще трохи соусу васабі, перемішайте.
5
Наріжте авокадо часточками. Зніміть і наріжте смужками крабові палички. Помийте і крупно порвіть листя морських водоростей.
6
Додайте в салат авокадо, крабові палички, листя морських водоростей і перемішайте.