Котлети по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Котлети по-французьки з курки приготувати дуже просто. Процес займе зовсім небагато часу. Блюдо виходить ніжними, а готується воно з бюджетних і доступних інгредієнтів. Ось рецепт!
Приготувати котлети по-французьки нескладно, але потрібно правильно зробити фарш-тісто. Якщо вам здається, що фарш - zhidkovat? додайте трохи борошна. Але так як в рецепті багато яєць, котлети не розвалиться. Головне - дрібно нарубати грудку. Можна використовувати і курячий фарш. Подайте котлети з вареними овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 600 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний - 1/4 чайних ложки
- Кріп - 2 Ст. Ложки (різаний)

Куряче філе нарізати дрібними шматочками.

Додати до філе курки яйця, майонез.

Мука харчування, спеції.

Добре все перемішати.

Додати зелень.

Фарш для котлет повинен нагадувати кляр.

У розігрітій олії смажимо котлетки.

Обсмажити з двох сторін.

Смачного!