Рецепт Коржики з беконом і пармезаном фото

Коржики з беконом і пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Коржики
Кількість порцій: 18
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Рецепт приготування коржиків з беконом і сиром Пармезан.

Опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде близько 18 коржиков (або більше, якщо ви наріжете тісто тонше). Коржики прості в приготуванні і готуються дуже швидко з елементарних інгредієнтів. Замість бекону ви можете використовувати панчетту, який краще поєднується з пармезаном. Якщо ви наріжете тісто зазначеної в рецепті товщини, у вас получается коржики, якщо тонше - випічка буде схожа на крекери.

  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Несолоного вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Бекону - 120 грам (близько 4 скибочок)
коржики з беконом і пармезаном - фото крок 1
1. Змішати борошно, сіль, тертий сир і вершкове масло в мисці кухонного комбайна до отримання однорідної консистенції. Додати близько ¼ чашки вершків (або молоко навпіл з вершками) і перемішати. Продовжувати додавати по 1 чайній ложці вершків до тих пір, поки тісто не буде добре триматися разом. Тісто не повинно бути липким. Додати подрібнений бекон і перемішати в комбайні кілька разів, поки він рівномірно розподілено по тесту.
коржики з беконом і пармезаном - фото крок 2
2. Викласти тісто на великий лист пергаментним або вощеного паперу. Скачати тісто в довгий прямокутник діаметром 2, 5 см. Загорнути в папір і заморозити протягом мінімум 3 годин.
Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Нарізати тісто на скибочки товщиною близько 6 мм
коржики з беконом і пармезаном - фото крок 3
3. Викласти скибочки на деко на відстані 1 см один від одного. Випікати до світло-коричневого кольору, близько 10 хвилин. Остудити на стійці. Подавати коржики теплими або кімнатної температури. Зберігати коржики в жерстяній банці кілька днів.

Схожі рецепти