Коржики з беконом і пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування коржиків з беконом і сиром Пармезан.
За цим рецептом у вас вийде близько 18 коржиков (або більше, якщо ви наріжете тісто тонше). Коржики прості в приготуванні і готуються дуже швидко з елементарних інгредієнтів. Замість бекону ви можете використовувати панчетту, який краще поєднується з пармезаном. Якщо ви наріжете тісто зазначеної в рецепті товщини, у вас получается коржики, якщо тонше - випічка буде схожа на крекери.
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Несолоного вершкового масла - 4 Ст. Ложки
- Бекону - 120 грам (близько 4 скибочок)
1. Змішати борошно, сіль, тертий сир і вершкове масло в мисці кухонного комбайна до отримання однорідної консистенції. Додати близько ¼ чашки вершків (або молоко навпіл з вершками) і перемішати. Продовжувати додавати по 1 чайній ложці вершків до тих пір, поки тісто не буде добре триматися разом. Тісто не повинно бути липким. Додати подрібнений бекон і перемішати в комбайні кілька разів, поки він рівномірно розподілено по тесту.
2. Викласти тісто на великий лист пергаментним або вощеного паперу. Скачати тісто в довгий прямокутник діаметром 2, 5 см. Загорнути в папір і заморозити протягом мінімум 3 годин.
Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Нарізати тісто на скибочки товщиною близько 6 мм
Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Нарізати тісто на скибочки товщиною близько 6 мм
3. Викласти скибочки на деко на відстані 1 см один від одного. Випікати до світло-коричневого кольору, близько 10 хвилин. Остудити на стійці. Подавати коржики теплими або кімнатної температури. Зберігати коржики в жерстяній банці кілька днів.