Коржик з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом все більшою популярністю користується дієта, розроблена французьким дієтологом П'єром Дюканов. Вона ділиться на кілька етапів. Коржик з Дюканов відноситься до етапу "атака" .
Коржик з Дюканов, приготована по даним рецептом, має калорійність 177 ккал / 100 г., вміст білків - 14, 41 г / 100 г, жирів - 8, 37 м / 100г., вуглеводів - 7, 63 г / 100 г. Значення приблизні, т. До. Залежать від вмісту цих речовин в конкретно взятих продуктах.
Етап «атака» передбачає щоденне вживання вівсяних висівок, заміну цукру на цукрозамінники, виключення жирних сортів м'яса, птиці і риби. Нежирні, м'ясо, птицю і рибу можна їсти тільки у вареному або приготовленому на пару вигляді.
Загалом, дієта Дюка виключає з раціону будь-які хлібні, хлібобулочні та кондитерські вироби, містять муку. Так що, ймовірно, коржик по Дюканов припаде до смаку людям, віддають перевагу здорове і дієтичне харчування.
- Сир - 200 грам (обазжіренний)
- Висівки вівсяні - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Базилік свіжий - За смаком
- Петрушка - За смаком (свіжа зелень)
- Часник - 1 зубчик
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль морська - За смаком
- Перець горошком - 3 - 4 штуки