Рецепт Коржик з Дюканов фото

Коржик з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Зелень
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На природу
Випічка, Коржі

Останнім часом все більшою популярністю користується дієта, розроблена французьким дієтологом П'єром Дюканов. Вона ділиться на кілька етапів. Коржик з Дюканов відноситься до етапу "атака" .

Коржик з Дюканов, приготована по даним рецептом, має калорійність 177 ккал / 100 г., вміст білків - 14, 41 г / 100 г, жирів - 8, 37 м / 100г., вуглеводів - 7, 63 г / 100 г. Значення приблизні, т. До. Залежать від вмісту цих речовин в конкретно взятих продуктах.

Етап «атака» передбачає щоденне вживання вівсяних висівок, заміну цукру на цукрозамінники, виключення жирних сортів м'яса, птиці і риби. Нежирні, м'ясо, птицю і рибу можна їсти тільки у вареному або приготовленому на пару вигляді.

Загалом, дієта Дюка виключає з раціону будь-які хлібні, хлібобулочні та кондитерські вироби, містять муку. Так що, ймовірно, коржик по Дюканов припаде до смаку людям, віддають перевагу здорове і дієтичне харчування.


  • Сир - 200 грам (обазжіренний)
  • Висівки вівсяні - 4 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Базилік свіжий - За смаком
  • Петрушка - За смаком (свіжа зелень)
  • Часник - 1 зубчик
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль морська - За смаком
  • Перець горошком - 3 - 4 штуки
коржик з Дюканов - фото крок 1
1. У відповідній ємності розімніть знежирений сир. До нього додайте вівсяні висівки і яйця. Добре все перемішайте.
коржик з Дюканов - фото крок 2
2. За допомогою ступки з товкачем подрібніть базилік, петрушку, перець і сіль до пастоподібного стану. Додайте їх до сирної маси.
коржик з Дюканов - фото крок 3
3. Перемішайте до рівномірного розподілу спецій, додайте розпушувач, дуже ретельно перемішайте.
коржик з Дюканов - фото крок 4
4. Готову масу викладіть в відповідну форму, злегка змащену маслом, і випікайте в розігрітій до 180-190 градусів духовці близько 40 хвилин. Коржик з Дюканов готова! Смачного!

Схожі рецепти