Хліб з висівок по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім тим, хто стежить за своєю фігурою і намагається дотримуватися дієти Дюка. Сьогодні розповім, як приготувати хліб з висівок по Дюканов. Він не завдасть шкоди вашій фігурі!
Ось так, як виявилося, легко і просто готувати висівковий хліб за рецептом відомого дієтолога П'єра Дюка. Хліб сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Висівковий хліб сприяє травленню, а також не принесе з собою зайві сантиметри, так що обов'язково візьміть на замітку рецепт приготування цього хліба і ви не пошкодуєте!
- Яйця - 2 штуки
- Мелені вівсяні висівки - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Мелені пшеничні висівки - 2 Ст. Ложки
- Знежирений сир - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1
Для приготування висівкового хліба за рецептом П'єра Дюка вам потрібно буде змішати яйця і сіль. Ретельно збийте все міксером, потім додайте висівки і розпушувач. Знову все гарненько збийте, щоб маса вийшла однорідною.
2
Додайте в тісто сир і інші спеції. Замісити тісто для майбутнього хліба.
3
Форму для випікання можна змастити невеликою кількістю рослинної олії, щоб тісто не прилипало. Викладаємо туди тісто і випікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин.
4
Як тільки хліб спечеться, його потрібно буде витягти з форми і дати йому охолонути. Після цього хліб готовий до вживання, смачного!