Рецепт Сирники по Дюканов без висівок фото

Сирники по Дюканов без висівок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Яйця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Сирники

Багато хто чув про дієтичних стравах по Дюканов і про їхню користь для організму. На цей раз пропонуємо варіант, як приготувати сирники по Дюканов без висівок. Читаємо покрокову інструкцію і приступаємо.

Про корисні властивості сиру відомо всім. Він обов'язково повинен бути присутнім в раціоні дорослих і дітей. Такі сирники дуже смачні, вони легко засвоюються організмом. У кожної господині є свої секрети по приготуванню. Отже, приступаємо.

1. Для приготування сирників сир обов'язково протираємо через сито, щоб маса вийшла повітряної і однорідної.

2. У суху миску кладемо перетертий сир, вбиваємо яйця по черзі, додаємо сіль і замінник цукру.

3. Всипаємо кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.

4. Сковороду відправляємо на вогонь, розігріваємо, наливаємо кілька крапель рафінованої олії. На розпечену сковороду ложкою викладаємо сирне тісто (ложку змочуємо у воді, щоб тісто легко від неї відходило).

5. Обсмажуємо сирники з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Готові сирники подаємо зі сметаною, варенням або медом.


  • Сир - 300 грам
  • Замінник цукру - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
Про корисні властивості сиру відомо всім. Він обов'язково повинен бути присутнім в раціоні дорослих і дітей. Такі сирники дуже смачні, вони легко засвоюються організмом. У кожної господині є свої секрети по приготуванню. Отже, приступаємо.

1. Для приготування сирників сир обов'язково протираємо через сито, щоб маса вийшла повітряної і однорідної.

2. У суху миску кладемо перетертий сир, вбиваємо яйця по черзі, додаємо сіль і замінник цукру.

3. Всипаємо кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.

4. Сковороду відправляємо на вогонь, розігріваємо, наливаємо кілька крапель рафінованої олії. На розпечену сковороду ложкою викладаємо сирне тісто (ложку змочуємо у воді, щоб тісто легко від неї відходило).

5. Обсмажуємо сирники з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Готові сирники подаємо зі сметаною, варенням або медом.

Схожі рецепти