Сирники по Дюканов без висівок
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто чув про дієтичних стравах по Дюканов і про їхню користь для організму. На цей раз пропонуємо варіант, як приготувати сирники по Дюканов без висівок. Читаємо покрокову інструкцію і приступаємо.
Про корисні властивості сиру відомо всім. Він обов'язково повинен бути присутнім в раціоні дорослих і дітей. Такі сирники дуже смачні, вони легко засвоюються організмом. У кожної господині є свої секрети по приготуванню. Отже, приступаємо.
1. Для приготування сирників сир обов'язково протираємо через сито, щоб маса вийшла повітряної і однорідної.
2. У суху миску кладемо перетертий сир, вбиваємо яйця по черзі, додаємо сіль і замінник цукру.
3. Всипаємо кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.
4. Сковороду відправляємо на вогонь, розігріваємо, наливаємо кілька крапель рафінованої олії. На розпечену сковороду ложкою викладаємо сирне тісто (ложку змочуємо у воді, щоб тісто легко від неї відходило).
5. Обсмажуємо сирники з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Готові сирники подаємо зі сметаною, варенням або медом.
- Сир - 300 грам
- Замінник цукру - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Для приготування сирників сир обов'язково протираємо через сито, щоб маса вийшла повітряної і однорідної.
2. У суху миску кладемо перетертий сир, вбиваємо яйця по черзі, додаємо сіль і замінник цукру.
3. Всипаємо кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.
4. Сковороду відправляємо на вогонь, розігріваємо, наливаємо кілька крапель рафінованої олії. На розпечену сковороду ложкою викладаємо сирне тісто (ложку змочуємо у воді, щоб тісто легко від неї відходило).
5. Обсмажуємо сирники з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Готові сирники подаємо зі сметаною, варенням або медом.