Млинці по Дюканов на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Дієта Дюка різноманітна, в ній не тільки овочеві страви. Розповім про простому рецепті, як приготувати млинці по Дюканов на кефірі, які можна подавати з сиром, варенням або медом.
Такі млинці можна подавати не тільки на полуденок, вони підходять для смачного і корисного сніданку, а також замість хліба до перших і других страв. Випікають млинці на сковороді з мінімальною кількістю рослинного масла. Млинці виходять тонкі, проте, якщо хочете пишну випічку, то не сильно подрібнюють вівсяні пластівці.
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Клейковина - 30 грам
- Вівсяні пластівці - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Соняшникова олія - За смаком
1
Вівсяні пластівці подрібніть за допомогою кавомолки або комбайна, краще дрібніші.
2
У миску перекладіть вівсяні пластівці, додайте сіль, клейковину і соду, вбийте курячі яйця, влийте кефір і додайте сир.
3
Перемішайте гарненько, щоб не було грудочок, і залиште суміш на 15-30 хвилин при кімнатній температурі.
4
Пензликом змастіть сковороду рослинною олією і розігрійте її, вилийте трохи тесту і розподіліть його по всій поверхні.
5
Обсмажуйте млинці до золотистої скоринки і стопкою укладайте на тарілку.