Рецепт Індичка по Дюканов фото

Індичка по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах, Зелень, Філе індички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Чим хороша дієта по Дюканов, так це тим, що можна не відмовлятися від улюблених продуктів. Відмінний рецепт приготування індички, який стане в нагоді вам на всіх етапах дієти. Готується легко і просто.

Відмінний рецепт для приготування індички, він простий і не зажадає від вас особливих зусиль. Тим, хто знаходиться на дієті Дюка, таке м'ясо можна їсти з першого дня і на будь-якому етапі. Воно прекрасно замінює куряче. Його можна їсти як холодним, так і гарячим. А рецепт приготування індички по Дюканов простий, переконайтеся в цьому самі.

  • Філе індички - 1, 5 кілограма (краще стегно)
  • Соус теріякі - 100-150 мілілітрів
  • Ароматні трави - 50 грам (розмарин, чебрець, базилік, на ваш погляд)
індичка по Дюканов - фото крок 1
З стегон індички знімаємо шкіру, вона жирна і не підходить до нашої дієті. Своїм та підсушують м'ясо індички, маринуємо його в соусі приблизно годину.
індичка по Дюканов - фото крок 2
Застеляємо деко фольгою і викладаємо на нього стебла запашної трави. Трави можна брати будь-які на ваш смак, можна викладати стебла, а можна посипати м'ясо подрібненими сушеними травами.
індичка по Дюканов - фото крок 3
Викладаємо замариноване м'ясо. На початковому етапі запікання можна прикрити м'ясо краями фольги. Потім, хвилин через 30, фольгу потрібно розкрити.
індичка по Дюканов - фото крок 4
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно годину. Час залежить від товщини шматків м'яса.

Схожі рецепти