Індичка по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Чим хороша дієта по Дюканов, так це тим, що можна не відмовлятися від улюблених продуктів. Відмінний рецепт приготування індички, який стане в нагоді вам на всіх етапах дієти. Готується легко і просто.
Відмінний рецепт для приготування індички, він простий і не зажадає від вас особливих зусиль. Тим, хто знаходиться на дієті Дюка, таке м'ясо можна їсти з першого дня і на будь-якому етапі. Воно прекрасно замінює куряче. Його можна їсти як холодним, так і гарячим. А рецепт приготування індички по Дюканов простий, переконайтеся в цьому самі.
- Філе індички - 1, 5 кілограма (краще стегно)
- Соус теріякі - 100-150 мілілітрів
- Ароматні трави - 50 грам (розмарин, чебрець, базилік, на ваш погляд)
З стегон індички знімаємо шкіру, вона жирна і не підходить до нашої дієті. Своїм та підсушують м'ясо індички, маринуємо його в соусі приблизно годину.
Застеляємо деко фольгою і викладаємо на нього стебла запашної трави. Трави можна брати будь-які на ваш смак, можна викладати стебла, а можна посипати м'ясо подрібненими сушеними травами.
Викладаємо замариноване м'ясо. На початковому етапі запікання можна прикрити м'ясо краями фольги. Потім, хвилин через 30, фольгу потрібно розкрити.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно годину. Час залежить від товщини шматків м'яса.