Яловичина по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Яловичину по Дюканов можна вживати з фази "атака" . Цей рецепт - яловичина з овочами, тому блюдо можна з перших днів фази "чергування" . Рецепт нескладний, і готується страва досить швидко.
Страви з яловичини - ситні і корисні. Саме тому цей вид м'яса використовується на всіх етапах дієти по Дюканов. Готувати яловичину можна будь-яким способом, але найчастіше її гасять або обсмажують з мінімальною кількістю масла і з овочами. Я сподіваюся, що цей рецепт приготування яловичини по Дюканов вам стане в нагоді. Будьте стрункими і здоровими!
- Яловичина - 300-400 грам (філе)
- Перець болгарський - 2 штуки (червоний і зелений)
- Cukini - 1 штука (невеликий)
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 4 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
Нарізаємо яловиче філе тонкими скибочками, натираємо його сіллю і перцем.
Перець, цукіні і гриби наріжемо тонкими смужками.
Додамо на сковороду оливкове масло і пару ложок води, на великому вогні тушкуйте овочі 2-3 хвилини. Трохи солі.
Викладаємо трохи овочів на кожну скибочку м'яса.
І загортаємо яловичину з овочами в рулетик. Кінці закріпіть зубочисткою.
Обсмажуємо рулетики на сковороді гриль по 2 хвилини з кожного боку.
Потім накриваємо сковорідку кришкою і тримаємо яловичину по Дюканов з овочами до потрібної вам ступеня готовності.