Рецепт Корейка в духовці фото

Корейка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

На святковий стіл, на обід або на вечерю пропоную дуже класний варіант в якості основної страви - корейку в духовці в домашніх умовах з апетитною начинкою з яблук, сушеної журавлини і горіхів.

Цей рецепт приготування корейки в духовці може бути виконаний в двох варіантах: у вигляді рулету, як в даному випадку, а також начинку можна розподілити зверху і запекти м'ясо рівним шматочком. Подавати до столу страву можна з будь-яким гарніром, овочами, а також доповнивши соусом до смаку.

  • Корейська - 1 штука
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Горіхи - 100 грам
  • Sushenaya Cranberries - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 150 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Гілочка чебрецю - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
корейка в духовці - фото крок 1
1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися до 170 градусів. М'ясо вимийте, обсушити і, розрізаючи гострим ножем, розгорніть.
корейка в духовці - фото крок 2
2. Щоб вийшло ось так.
корейка в духовці - фото крок 3
3. Кухонним молоточком злегка відбийте, щоб корейка в духовці в домашніх умовах була ніжніше і соковитіше.
корейка в духовці - фото крок 4
4. Очистіть і подрібніть яблука, з'єднайте їх з горішками і сушеними ягодами. Розтопити вершкове масло, додайте в начинку разом з панірувальними сухарями, сіллю, перцем і чебрецем. Все як слід перемішайте і викладіть рівним шаром на м'ясо.
корейка в духовці - фото крок 5
5. Акуратно згорніть і закріпіть щільною ниткою. З боків посоліть і поперчіть трохи.
корейка в духовці - фото крок 6
6. Викладіть на решітку (під низ встановіть деко) і відправте в духовку.
корейка в духовці - фото крок 7
7. Ось і весь секрет, як зробити корейку в духовці. Запікайте блюдо близько 75-90 хвилин, а після дайте йому постояти хвилин 10-15 перед подачею.

Схожі рецепти