Корейка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл, на обід або на вечерю пропоную дуже класний варіант в якості основної страви - корейку в духовці в домашніх умовах з апетитною начинкою з яблук, сушеної журавлини і горіхів.
Цей рецепт приготування корейки в духовці може бути виконаний в двох варіантах: у вигляді рулету, як в даному випадку, а також начинку можна розподілити зверху і запекти м'ясо рівним шматочком. Подавати до столу страву можна з будь-яким гарніром, овочами, а також доповнивши соусом до смаку.
- Корейська - 1 штука
- Яблуко - 2-3 штук
- Горіхи - 100 грам
- Sushenaya Cranberries - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Гілочка чебрецю - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися до 170 градусів. М'ясо вимийте, обсушити і, розрізаючи гострим ножем, розгорніть.
2. Щоб вийшло ось так.
3. Кухонним молоточком злегка відбийте, щоб корейка в духовці в домашніх умовах була ніжніше і соковитіше.
4. Очистіть і подрібніть яблука, з'єднайте їх з горішками і сушеними ягодами. Розтопити вершкове масло, додайте в начинку разом з панірувальними сухарями, сіллю, перцем і чебрецем. Все як слід перемішайте і викладіть рівним шаром на м'ясо.
5. Акуратно згорніть і закріпіть щільною ниткою. З боків посоліть і поперчіть трохи.
6. Викладіть на решітку (під низ встановіть деко) і відправте в духовку.
7. Ось і весь секрет, як зробити корейку в духовці. Запікайте блюдо близько 75-90 хвилин, а після дайте йому постояти хвилин 10-15 перед подачею.