Рецепт Корейка свиняча в духовці фото

Корейка свиняча в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть м'ясо, але звичні м'ясні страви набридли? Якщо ви великий любитель експериментів, але не знаю, , як приготувати свинячу корейку в духовці, то сьогодні я вам розповім дивовижний рецепт.

Насамперед підготуємо всі необхідні спеції і м'ясо. Маринувати рекомендується як мінімум за добу. Корейку потрібно промити і просушити за допомогою паперових рушників. Коли корейка добре вбере в себе маринад, ви безсумнівно залишитеся задоволені результатом, адже страва вийде ароматним, ніжним і соковитим. Таку корейку ви і ваші домочадці не спробуєте ніде, тому поспішайте спробувати смачне блюдо, якщо вже давно хотіли урізноманітнити свій раціон. Подавати корейку бажано з легкими салатами з овочів.

  • Свиняча корейка - 4 штуки (скелет)
  • Суміш перців - по 0.5 Чайних ложки (чорного, червоного і паприки)
  • Спеції - по 0, 5 Чайних ложки (базилік, мелений імбир, хміль-сунелі )
  • Гірчиця готова - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Розмарин, чебрець - За смаком
1
Для початку готуємо маринад, в якому будемо вимочувати корейку. Для цього в окрему ємність висипаємо всі необхідні спеції, трави, перець, сіль, гірчицю і мед. Туди ж додаємо подрібнений часник. За бажанням маринад можна доповнити соєвим соусом. Гарненько все перемішуємо.
2
Коли маринад буде готовий, обмазуємо їм кожен шматочок м'яса з обох сторін і залишаємо маринуватися на ніч.
3
Розігріваємо духовку до 190 градусів і готуємо форму для запікання. Бажано використовувати скляну форму, так як вона краще пропікає м'ясо і не дає йому підгоріти. На дно форми кладемо гілочки чебрецю і розмарину. Зверху трав викладаємо шматочки корейки, яка вже ввібрала достатню кількість маринаду.
4
Випікаємо протягом 40-50 хвилин.
Як тільки м'ясо побіліє, воно готове. Смачного!

Схожі рецепти