Корейка свиняча в духовці

Корейка свиняча в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Любіть м'ясо, але звичні м'ясні страви набридли? Якщо ви великий любитель експериментів, але не знаю,, як приготувати свинячу корейку в духовці, то сьогодні я вам розповім дивовижний рецепт.

опис приготування:

Насамперед підготуємо всі необхідні спеції і м'ясо. Маринувати рекомендується як мінімум за добу. Корейку потрібно промити і просушити за допомогою паперових рушників. Коли корейка добре вбере в себе маринад, ви безсумнівно залишитеся задоволені результатом, адже страва вийде ароматним, ніжним і соковитим. Таку корейку ви і ваші домочадці не спробуєте ніде, тому поспішайте спробувати смачне блюдо, якщо вже давно хотіли урізноманітнити свій раціон. Подавати корейку бажано з легкими салатами з овочів.

  • свиняча корейка— 4 штуки(скелет)
  • суміш перців— по 0.5 Чайних ложки(чорного, червоного і паприки)
  • спеції— по 0,5 Чайних ложки(базилік, мелений імбир, хміль-сунелі )
  • Гірчиця готова— 1 Чайна ложка
  • мед— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • розмарин, чебрець— За смаком
1 Для початку готуємо маринад, в якому будемо вимочувати корейку. Для цього в окрему ємність висипаємо всі необхідні спеції, трави, перець, сіль, гірчицю і мед. Туди ж додаємо подрібнений часник. За бажанням маринад можна доповнити соєвим соусом. Гарненько все перемішуємо.

2 Коли маринад буде готовий, обмазуємо їм кожен шматочок м'яса з обох сторін і залишаємо маринуватися на ніч.

3 Розігріваємо духовку до 190 градусів і готуємо форму для запікання. Бажано використовувати скляну форму, так як вона краще пропікає м'ясо і не дає йому підгоріти. На дно форми кладемо гілочки чебрецю і розмарину. Зверху трав викладаємо шматочки корейки, яка вже ввібрала достатню кількість маринаду.

4 Випікаємо протягом 40-50 хвилин.
Як тільки м'ясо побіліє, воно готове. Смачного!

Схожі рецепти

Корейка свиняча на кістки в духовці

Корейка свиняча на кістки в духовці

Пропоную шикарний варіант для подачі на святковий стіл, як приготувати корейку свинячу на кістки в духовці. М'ясо запікається в рукаві, виходить соковитим і пікантним, з красивою і рум'яною скоринкою. опис приготування: Свиняча корейка стане прикрасою будь-якого столу. Вона подається з різними...

читати далі
Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці

Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці

Запікати свинину в духовці дуже просто, до того ж, таке м'ясо набагато смачніше і корисніше смаженого. Додамо трохи часнику і розмарину для аромату, а подавати будемо з овочами. опис приготування: Щоб м'ясо краще просочилося ароматами часнику і розмарину робимо надрізи. важливо, щоб зубчики ча...

читати далі
Корейка смажена свиняча

Корейка смажена свиняча

Купили свіжу свинячу корейку, але не знаю,, як приготувати її найкраще? Пропоную вам свій рецепт смаженої свинячої корейки — це дуже простий, але ефективний спосіб приготування цього м'яса. опис приготування: Приготувати смажену свинячу корейку за цим рецептом зможе кожен. Мій чоловік дуже люб...

читати далі
Корейка свиняча

Корейка свиняча

Як приготувати корейку свинячу? Все просто: спочатку натріть м'ясо сумішшю приправ, а потім запечіть її. Приготування займе трохи більше години. Дивіться більш докладну інструкцію в рецепті. опис приготування: Вам сподобається цей швидкий і оригінальний спосіб приготування свинячої корейки. Ві...

читати далі
Свиняча корейка на сковороді гриль

Свиняча корейка на сковороді гриль

Якщо ви хочете швидко і смачно приготувати м'ясо на обід або вечерю, беріть на озброєння цей варіант, як зробити свинячу корейку на сковороді гриль. соковите, ніжне і апетитне гаряче без клопоту! опис приготування: Для цього рецепта можна взяти як корейку на кістки, так і без неї. Перед смажен...

читати далі