Рецепт Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці фото

Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запікати свинину в духовці дуже просто, до того ж, таке м'ясо набагато смачніше і корисніше смаженого. Додамо трохи часнику і розмарину для аромату, а подавати будемо з овочами.

Щоб м'ясо краще просочилося ароматами часнику і розмарину робимо надрізи. Важливо, щоб зубчики часнику потрапили в надрізи, так м'ясо вийде ароматним і смачним. До м'яса подаємо свіжі овочі та зелень, також можна запекти овочі разом з м'ясом і подати їх як гарнір.

  • Свиняча корейка - 600 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Розмарин - 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 1
Корейку розрізаємо на порційні шматки.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 2
На кожен шматочок м'яса робимо надрізи вздовж і поперек, як на фото.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 3
М'ясо кладемо в миску, посипаємо сіллю і перцем.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 4
Додаємо часник і розмарин. Часник попередньо чистимо і ріжемо на шматочки. Все перемішуємо, притискаючи, залишаємо на 15 хвилин.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 5
На деко викладаємо нарізану кільцями цибулю.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 6
Зверху викладаємо корейку з часником і розмарином. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
свиняча корейка з розмарином і часником в духовці - фото крок 7
Корейка з часником і розмарином готова, вона придбала апетитну кірочку, значить, пора подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти