Свиняча корейка з розмарином і часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запікати свинину в духовці дуже просто, до того ж, таке м'ясо набагато смачніше і корисніше смаженого. Додамо трохи часнику і розмарину для аромату, а подавати будемо з овочами.
Щоб м'ясо краще просочилося ароматами часнику і розмарину робимо надрізи. Важливо, щоб зубчики часнику потрапили в надрізи, так м'ясо вийде ароматним і смачним. До м'яса подаємо свіжі овочі та зелень, також можна запекти овочі разом з м'ясом і подати їх як гарнір.
- Свиняча корейка - 600 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Часник - 5-7 зубчиків
- Розмарин - 1 пучок
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Корейку розрізаємо на порційні шматки.
На кожен шматочок м'яса робимо надрізи вздовж і поперек, як на фото.
М'ясо кладемо в миску, посипаємо сіллю і перцем.
Додаємо часник і розмарин. Часник попередньо чистимо і ріжемо на шматочки. Все перемішуємо, притискаючи, залишаємо на 15 хвилин.
На деко викладаємо нарізану кільцями цибулю.
Зверху викладаємо корейку з часником і розмарином. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
Корейка з часником і розмарином готова, вона придбала апетитну кірочку, значить, пора подавати до столу. Смачного!