Рецепт Свиняча корейка з курагою і часником фото

Свиняча корейка з курагою і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинина виходить дуже смачною і ароматною, якщо її запікати в духовці разом з часником і сухофруктами. Пропоную простий рецепт корейки з курагою і часточками часнику. Вдале поєднання, спробуйте!

Опис приготування:

Для цього рецепта вибираємо корейку з кісточкою і прошарком сала. Запікати найзручніше в скляній формі, так як бортики посуду утримують м'ясо з наповнювачами цілим шматком і кришку можна зняти в процесі приготування.

Рецепт простий, важливо вибрати хороший шматочок м'яса, а в іншому секретів немає.

  • Свиняча корейка - 1 кілограм
  • Часник - 10 зубчиків
  • Чорнослив - 7-10 штук
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 2 щіпки
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 1
Свинину промиваємо в холодній воді. Потім робимо глибокі надрізи, як зазначено на фото.
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 2
Підготуємо курагу і зубчики часнику. Якщо зубчики часнику великі, можна розрізати їх навпіл.
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 3
Часник і курагу закладаємо в надрізи і перекладаємо м'ясо в жароміцних форму.
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 4
Посипаємо сіллю і перцем. Перевертаємо прошарком сала вгору.
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 5
Відправляємо корейку в духовку на півтори години. Час готуємо під кришкою, потім знімаємо кришку і запікаємо без неї, щоб зверху вийшла апетитна скоринка.
Готуємо при температурі 200 градусів. В кінці можна температуру трохи зменшити.
свиняча корейка з курагою і часником - фото крок 6
Корейка з курагою і часником готова. Смачного!

Схожі рецепти