Рецепт Свиняча корейка в духовці фото

Свиняча корейка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Фрукти , Зелень , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоб це ніжне і дієтичне м'ясо зберегло всі свої кращі якості, його, звичайно ж, найкраще запікати в духовці. Влаштуйте свято, запросіть друзів і приготуйте корейку за цим рецептом!

Опис приготування:

Це смачне м'ясо дуже легко зіпсувати, якщо неправильно приготувати. І, якщо ви хочете порадувати себе і близьких дійсно смачним, ніжним і ароматним м'ясом, я розповім, як приготувати свинячу корейку в духовці так, щоб м'ясо буквально тануло в роті. Читаємо рецепт, запасаємося всім необхідним і готуємо!

  • Свиняча корейка - 1, 6-1, 8 кілограма (скелет)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Фенхель - 1/2 штуки
  • Вино червоне сухе - 1/2 склянки
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Вода - 1/2 склянки
свиняча корейка в духовці - фото крок 1
Корейку ми візьмемо на кісточках, з салом і шкіркою. Вимийте м'ясо і обсушити його паперовими рушниками. Очистіть овочі.
свиняча корейка в духовці - фото крок 2
Овочі нарізаємо великими шматками, поливаємо оливковою олією і посипаємо сіллю і перцем. Викладаємо у форму для запікання. На овочі викладемо корейку.
свиняча корейка в духовці - фото крок 3
Шкіру надрезаем, щоб вийшла свого роду решітка. Натираємо корейку сіллю, перцем і дрібно нарізаним розмарином. Поливаємо ложкою олії і посипаємо лимонною цедрою.
свиняча корейка в духовці - фото крок 4
Наливаємо в форму вино з водою і ставимо м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 10-15 хвилин зменшуємо температуру до 140 градусів. Хвилин через 20 перевірте, дали чи овочі сік, якщо рідини замало, додайте трохи води.
свиняча корейка в духовці - фото крок 5
Корейка буде готуватися близько 2- 2, 5 годин, періодично поливайте м'ясо соком, який виділяють м'ясо і овочі. Коли м'ясо готове, виймаємо його з форми, дадем відпочити хвилин 10. Можна прикрити фольгою.
свиняча корейка в духовці - фото крок 6
А вже потім можна приступати до дегустації.
свиняча корейка в духовці - фото крок 7
Овочі можна подати до м'яса шматочками, а можна приготувати з них пюре.

Схожі рецепти