Рецепт Копчена паприка фото

Копчена паприка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Копчена паприка в домашніх умовах готується по-різному. Я уявляю рецепт копченої паприки по-середземноморському. Для цього нам знадобиться мультиварка.

Подається копчена паприка в домашніх умовах на окремому блюді. Соус, утворений після копчення в мультиварці потрібно буде змішати з приправами, часником і винним оцтом і поливати їм готову страву. В якості закуски така копчена паприка - ідеальний варіант. Її можна навіть закатати по банках і відправити в комору.

  • Перець солодкий - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Винний оцет - За смаком
  • Сіль і прованські трави - За смаком
копчена паприка - фото крок 1
1. Я зазвичай беру паприку різних кольорів. Видаляю насіння, після чого нарізаю на половинки.
копчена паприка - фото крок 2
2. У чашу для обвуглювання засипаємо тирсу і вливаємо 100мл води. Викладаємо на решітку нарізану паприку.
копчена паприка - фото крок 3
3. На панелі управління вибираємо режим "гаряче копчення" і чекаємо закінчення приготування.
копчена паприка - фото крок 4
4. Після виключення програми даємо перцю постояти ще хвилин 20 при закритій чаші, щоб паприка ще більше просочилася цим чудодійним ароматом копчення.
копчена паприка - фото крок 5
5. Після цього викладаємо перець на блюдо і готуємо маринад: оцет змішуємо зі спеціями, додаємо сік після перцю і пропускаємо часник. Все перемішуємо і цим соусом поливаємо на блюді перець.

Схожі рецепти