Рецепт Копчена груша фото

Копчена груша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл
Страви копчені
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Коптити можна не тільки м'ясо і рибу - копчені фрукти теж куди як хороші. Оригінальний рецепт приготування копченої груші припаде до смаку шанувальникам всього яскравого і незвичайного!

Опис приготування:

Копчена груша хороша і сама по собі, але як інгредієнт для приготування м'ясних, овочевих і рибних страв вона просто незамінна! Покладіть кілька шматочків копченої груші в тушковані овочі або оберніть їх смужками бекону і обсмажте - результат буде приголомшливий: пікантний смак, ні з чим не порівнянний аромат…

Витративши трохи свого часу на приготування копченої груші, ви не пошкодуєте, так що, розповідаю, як її готувати.

Груші вимити, обсушити, розрізати навпіл.

Вийняти сердцевінкі гострим ножем.

Скропити груші лимонним соком.

Змішати цукор і коріандр.

Вмочити груші в коньяк, потім - в суміш цукру і коріандру.

Коптити на тирсі та гілочках фруктових дерев. Готовність перевіряється звичайною зубочисткою - якщо груша протикається легко, значить готова.

Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати копчену грушу. Успіху і нових кулінарних звершень!


  • Груші - 4 штуки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
Копчена груша хороша і сама по собі, але як інгредієнт для приготування м'ясних, овочевих і рибних страв вона просто незамінна! Покладіть кілька шматочків копченої груші в тушковані овочі або оберніть їх смужками бекону і обсмажте - результат буде приголомшливий: пікантний смак, ні з чим не порівнянний аромат…

Витративши трохи свого часу на приготування копченої груші, ви не пошкодуєте, так що, розповідаю, як її готувати.

Груші вимити, обсушити, розрізати навпіл.

Вийняти сердцевінкі гострим ножем.

Скропити груші лимонним соком.

Змішати цукор і коріандр.

Вмочити груші в коньяк, потім - в суміш цукру і коріандру.

Коптити на тирсі та гілочках фруктових дерев. Готовність перевіряється звичайною зубочисткою - якщо груша протикається легко, значить готова.

Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати копчену грушу. Успіху і нових кулінарних звершень!

Схожі рецепти