Рецепт Каша з м'ясом на зиму фото

Каша з м'ясом на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви , Заготовки , Каші
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Мало хто знає, що серед усіх заготовок на зиму крім овочевих існують ще й повноцінні гарніри і другі страви! Багато хто робить будинки просто тушонку, а я розповім, як зробити кашу з м'ясом на зиму!

Опис приготування:

Взагалі, і перловку у нас часто не люблять, і заготовки на кшталт домашньої тушонки не шанують. І ось дуже шкода, тому що страва виходить просто відмінне! Добре підходить для випадків, коли треба з собою щось брати на роботу, - така каша з м'ясом на зиму в домашніх умовах однаково смачна і холодної, і гарячої. Або, скажімо, В поході - теж така каша згодиться! Так що ось вам мій простий рецепт каші з м'ясом на зиму, сподіваюся, комусь стане в нагоді!

  • Перловка - 1 Склянка
  • Свинина - 300 грам (бажано шматки пожирніше брати)
  • Огірки солені - 1.5 кілограма
  • Зелень - За смаком
  • Томатна паста - 1 Склянка
каша з м'ясом на зиму - фото крок 1
1. Замочимо кашу в холодній воді як мінімум на годину, і чим більше - тим краще.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 2
2. Тим часом в казанку тушкуємо м'ясо разом з сіллю, перцем, лавровим листом і спеціями на ваш смак.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 3
3. Всипаємо до вже м'якому м'яса перловку, і тушкуємо до готовності. Паралельно огірки натираємо на тертці або просто ріжемо брусочками, додамо до каші разом з томатною пастою, і тушкуємо все разом ще 20 хвилин.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 4
4. Розкладаємо суміш по стерильним баночках, стерилізуємо ще півгодини. Закочує на зиму. Готово!

Схожі рецепти