Рецепт Каша з м'ясом на зиму фото

Каша з м'ясом на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви, Заготовки, Каші

Мало хто знає, що серед усіх заготовок на зиму крім овочевих існують ще й повноцінні гарніри і другі страви! Багато хто робить будинки просто тушонку, а я розповім, як зробити кашу з м'ясом на зиму!

Взагалі, і перловку у нас часто не люблять, і заготовки на кшталт домашньої тушонки не шанують. І ось дуже шкода, тому що страва виходить просто відмінне! Добре підходить для випадків, коли треба з собою щось брати на роботу, - така каша з м'ясом на зиму в домашніх умовах однаково смачна і холодної, і гарячої. Або, скажімо, В поході - теж така каша згодиться! Так що ось вам мій простий рецепт каші з м'ясом на зиму, сподіваюся, комусь стане в нагоді!

  • Перловка - 1 Склянка
  • Свинина - 300 грам (бажано шматки пожирніше брати)
  • Огірки солені - 1.5 кілограма
  • Зелень - За смаком
  • Томатна паста - 1 Склянка
каша з м'ясом на зиму - фото крок 1
1. Замочимо кашу в холодній воді як мінімум на годину, і чим більше - тим краще.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 2
2. Тим часом в казанку тушкуємо м'ясо разом з сіллю, перцем, лавровим листом і спеціями на ваш смак.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 3
3. Всипаємо до вже м'якому м'яса перловку, і тушкуємо до готовності. Паралельно огірки натираємо на тертці або просто ріжемо брусочками, додамо до каші разом з томатною пастою, і тушкуємо все разом ще 20 хвилин.
каша з м'ясом на зиму - фото крок 4
4. Розкладаємо суміш по стерильним баночках, стерилізуємо ще півгодини. Закочує на зиму. Готово!

Схожі рецепти