Горохова каша з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Горохова каша з м'ясом - це не тільки смачне блюдо, але ще і найбагатше джерело білків. Вариться просто, а за смаком - справжній делікатес.
Горохова каша з м'ясом - неймовірно ситне блюдо. Якщо ваш чоловік скаржиться, що він весь час хоче їсти - приготуйте йому таку кашу, мало не покажеться Сам по собі горох дуже ситний завдяки великому вмісту білків, а тут ще й з м'ясом. Вариться така каша делегувати, але результат виправдовує витрачений на нього час. Сподіваюся, цей рецепт з фото допоможе вам приготувати смачну горохову кашу з м'ясом. Хай щастить!
- Горох - 1, 5 склянки
- М'ясна кісточка - 300-400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Спеції - - За смаком
Кладемо кісточку з м'ясом (свинина або яловичина) в воду і на середньому вогні близько години варимо м'ясний бульйон.
Приблизно в середині варіння бульйону додаємо в нього дві цілі цибулини.
Додаємо в бульйон спеції. При бажанні, можна додати свіжу зелень або якісь свіжі овочі (перець, цибуля, морква - Усе, що захочете). Варимо ще 10 хвилин.
М'ясну кісточку дістаємо з бульйону, руками віддираємо від неї м'ясо.
У м'ясний бульйон кладемо промитий горох і варимо до готовності (хвилин 40-45 на середньому вогні).
У самому кінці варіння гороху додаємо в каструльку наше м'ясо. Ще пару хвилин тушкуємо - і майже!