Рецепт Горохова каша з фаршем фото

Горохова каша з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Фарш , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ситна і поживна горохова каша з м'ясним фаршем. Готувати можна на плиті або в мультиварці, як вам зручніше. Блюдо підійде на обід або вечерю. Добре поєднується зі свіжими овочами.

Опис приготування:

Приготуємо горохову кашу з фаршем в домашніх умовах. Попередньо замочений на ніч горох відварюємо в підсоленій воді до готовності. Окремо обсмажуємо цибулю з фаршем. Я додаю в фарш трохи аджики і томатної пасти - для пікантності. Змішуємо фарш з горохової кашею і подаємо до столу. Хай щастить!

  • Горох - 400 грам (попередньо замочений у холодній воді)
  • Фарш яловичий - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 4 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Аджика - 1 Чайна ложка
горохова каша з фаршем - фото крок 1
Попередньо замочений горох відварюємо до готовності в каструлі або в мультиварці. Варимо 40-50 хвилин.
горохова каша з фаршем - фото крок 2
Очищаємо цибулю і подрібнюємо його в блендері.
горохова каша з фаршем - фото крок 3
Обсмажуємо в чаші мультиварки до золотистого кольору, попередньо вливши масло. Потім додаємо фарш і спеції. Смажимо до готовності, в кінці додаємо аджику і томатну пасту.
горохова каша з фаршем - фото крок 4
Перемішуємо кашу з фаршем і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти