Горохова каша з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситна і поживна горохова каша з м'ясним фаршем. Готувати можна на плиті або в мультиварці, як вам зручніше. Блюдо підійде на обід або вечерю. Добре поєднується зі свіжими овочами.
Приготуємо горохову кашу з фаршем в домашніх умовах. Попередньо замочений на ніч горох відварюємо в підсоленій воді до готовності. Окремо обсмажуємо цибулю з фаршем. Я додаю в фарш трохи аджики і томатної пасти - для пікантності. Змішуємо фарш з горохової кашею і подаємо до столу. Хай щастить!
- Горох - 400 грам (попередньо замочений у холодній воді)
- Фарш яловичий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 4 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Аджика - 1 Чайна ложка
Попередньо замочений горох відварюємо до готовності в каструлі або в мультиварці. Варимо 40-50 хвилин.
Очищаємо цибулю і подрібнюємо його в блендері.
Обсмажуємо в чаші мультиварки до золотистого кольору, попередньо вливши масло. Потім додаємо фарш і спеції. Смажимо до готовності, в кінці додаємо аджику і томатну пасту.
Перемішуємо кашу з фаршем і подаємо до столу. Смачного!