Рецепт Каша в горщику зі свининою фото

Каша в горщику зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Гречка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю, На природу
Гарячі страви

Для приготування повноцінного поживного вечері, каші в горщику зі свининою, необхідно трохи шийки і грудинки. При приготуванні гречка набуває аромат м'яса і просочується соком свинини.

Свинина, приготована в горщику з кашею, відноситься до традиційних страв російської кухні. В результаті подібного поєднання гречка просочується свинячим соком і набуває аромат свіжоприготованого м'ясного продукту, в результаті виходить смачна страва.

Дивіться, як приготувати кашу в горщику зі свининою.

  • Гречка - 1 Склянка
  • Шийка свиняча - 250 грам
  • Бекон або грудинка сирокопчена - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
каша в горщику зі свининою - фото крок 1
1. До того, як приготувати кашу в горщику зі свининою, необхідно підготувати гречку. Переберія крупу, добре промийте. Прогрійте хвилину в мікрохвильовці. Поріжте на дрібні шматочки шийку і грудинку свинини. Подрібніть часник. Лук поріжте на дрібні шматочки.
каша в горщику зі свининою - фото крок 2
2. Поставте сковороду на вогонь і добре розігрійте. М'ясо кілька хвилин смажте без жиру, додайте цибулю, перець і часник. Смажте до прозорості лука.
каша в горщику зі свининою - фото крок 3
3. Додайте гречку, п'ять хвилин перемішуючи, смажте, в результаті гречка повинна увібрати сік свинини і цибулі.
каша в горщику зі свининою - фото крок 4
Підготуйте два горщика. Розділіть в них гречку. Посоліть і залийте окропом. Накрийте кришечками і покладіть в духовку.
каша в горщику зі свининою - фото крок 5
5. Час приготування страви - близько 20 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. У готовій страві не повинно бути води, вона вся вбирається в гречку. Додайте в кожен з горщиків по чайній ложці вершкового масла. Блюдо готово.

Схожі рецепти