Рецепт Каша з м'ясом в горщику фото

Каша з м'ясом в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Гречка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування каші з м'ясом в горщиках прийшов до нас ще від наших предків, і зберігся не дарма, адже що може бути краще недорогого, простого, ситного і дуже смачного обіду для всієї родини?

Цей російський класичний рецепт каші з м'ясом в горщику відрізняється неймовірною ароматний готового блюда. Ситна, смачна каша виходить розсипчастою, а м'ясо - м'яким. Спробуйте, не пошкодуєте, тим більше, що це не довго.

Як приготувати кашу з м'ясом в горщику:

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і ріжемо невеликими шматочками. Гречку просто промиваємо під холодною водою.

2. На рослинному маслі починаємо обсмажувати м'ясо на невеликому вогні.

3. Тим часом цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Додамо до м'яса, як тільки воно почне рум'яна.

4. Пассируем все разом, злегка посолити, і додаємо томатну пасту. Добре розмішати всі разом, і заллємо гарячою водою, щоб вона покривала м'ясо. tusim 10 хвилин.

5. Тепер починаємо готувати горщики. Для цього в кожен горщик шарами вкладаємо промиту гречку і суміш зі сковорідки. Додамо сіль і перець, і, по бажанню, лавровий лист в кожен з горщиків.

6. Заливаємо бульйон, і заливаємо чистою гарячою водою майже доверху.

7. Тушкуємо під кришками в розігрітій духовці півгодини.

Готово! Тепер і ви знаєте, як зробити кашу з м'ясом в горщику! сподіваюся, вам сподобається і смак, і аромат. Приємною готування!


  • Гречана крупа - 1 Склянка
  • Свинина - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Цей російський класичний рецепт каші з м'ясом в горщику відрізняється неймовірною ароматний готового блюда. Ситна, смачна каша виходить розсипчастою, а м'ясо - м'яким. Спробуйте, не пошкодуєте, тим більше, що це не довго.

Як приготувати кашу з м'ясом в горщику:

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і ріжемо невеликими шматочками. Гречку просто промиваємо під холодною водою.

2. На рослинному маслі починаємо обсмажувати м'ясо на невеликому вогні.

3. Тим часом цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Додамо до м'яса, як тільки воно почне рум'яна.

4. Пассируем все разом, злегка посолити, і додаємо томатну пасту. Добре розмішати всі разом, і заллємо гарячою водою, щоб вона покривала м'ясо. tusim 10 хвилин.

5. Тепер починаємо готувати горщики. Для цього в кожен горщик шарами вкладаємо промиту гречку і суміш зі сковорідки. Додамо сіль і перець, і, по бажанню, лавровий лист в кожен з горщиків.

6. Заливаємо бульйон, і заливаємо чистою гарячою водою майже доверху.

7. Тушкуємо під кришками в розігрітій духовці півгодини.

Готово! Тепер і ви знаєте, як зробити кашу з м'ясом в горщику! сподіваюся, вам сподобається і смак, і аромат. Приємною готування!

Схожі рецепти