Каша з м'ясом в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування каші з м'ясом в горщиках прийшов до нас ще від наших предків, і зберігся не дарма, адже що може бути краще недорогого, простого, ситного і дуже смачного обіду для всієї родини?
Цей російський класичний рецепт каші з м'ясом в горщику відрізняється неймовірною ароматний готового блюда. Ситна, смачна каша виходить розсипчастою, а м'ясо - м'яким. Спробуйте, не пошкодуєте, тим більше, що це не довго.
Як приготувати кашу з м'ясом в горщику:
1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і ріжемо невеликими шматочками. Гречку просто промиваємо під холодною водою.
2. На рослинному маслі починаємо обсмажувати м'ясо на невеликому вогні.
3. Тим часом цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Додамо до м'яса, як тільки воно почне рум'яна.
4. Пассируем все разом, злегка посолити, і додаємо томатну пасту. Добре розмішати всі разом, і заллємо гарячою водою, щоб вона покривала м'ясо. tusim 10 хвилин.
5. Тепер починаємо готувати горщики. Для цього в кожен горщик шарами вкладаємо промиту гречку і суміш зі сковорідки. Додамо сіль і перець, і, по бажанню, лавровий лист в кожен з горщиків.
6. Заливаємо бульйон, і заливаємо чистою гарячою водою майже доверху.
7. Тушкуємо під кришками в розігрітій духовці півгодини.
Готово! Тепер і ви знаєте, як зробити кашу з м'ясом в горщику! сподіваюся, вам сподобається і смак, і аромат. Приємною готування!
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Свинина - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Як приготувати кашу з м'ясом в горщику:
1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і ріжемо невеликими шматочками. Гречку просто промиваємо під холодною водою.
2. На рослинному маслі починаємо обсмажувати м'ясо на невеликому вогні.
3. Тим часом цибулю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Додамо до м'яса, як тільки воно почне рум'яна.
4. Пассируем все разом, злегка посолити, і додаємо томатну пасту. Добре розмішати всі разом, і заллємо гарячою водою, щоб вона покривала м'ясо. tusim 10 хвилин.
5. Тепер починаємо готувати горщики. Для цього в кожен горщик шарами вкладаємо промиту гречку і суміш зі сковорідки. Додамо сіль і перець, і, по бажанню, лавровий лист в кожен з горщиків.
6. Заливаємо бульйон, і заливаємо чистою гарячою водою майже доверху.
7. Тушкуємо під кришками в розігрітій духовці півгодини.
Готово! Тепер і ви знаєте, як зробити кашу з м'ясом в горщику! сподіваюся, вам сподобається і смак, і аромат. Приємною готування!