Каша в горщику в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували самі, то повірте на слово - каша в горщику в аерогрилі - це щось дивовижне. Смачна, ніжна, розсипчаста каша при мінімумі зусиль від вас.
У цьому рецепті приготовлена гречана каша в горщику в аерогрилі, але це може бути будь-яка інша крупа. Спробуйте зробити її будинку і ви відчуєте різницю не тільки в смаку, але і в процесі приготування. Каша ніколи не підгорить, не википить і не вимагає вашої щохвилинної присутності.
- Гречка - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 50 грам
1. Рецепт приготування каші в горщику в аерогрилі починається з промивання крупи. Воду необхідно зливати мінімум раз 5, щоб вона була абсолютно прозорою.
2. Воду з крупи злити і розділити її на порції, а залежно від кількості горщиків. За цей час необхідно закип'ятити воду.
3. Заповнити горщик гречкою і посолити за смаком. У кожен горщик необхідно залити стільки ж води, скільки в ньому крупи. При бажанні можна додати улюблені спеції, часник або лавровий лист. Також цю крупу можна зробити солодкою і приготувати в молоці.
4. Горщик накрити кришкою, залишаючи невелику дірочку для виходу пари. Через 20 хвилин необхідно закрити горщик щільно кришкою.
5. Простий рецепт каші в горщику в аерогрилі підійшов до кінця. Через 30 хвилин після початку приготування каша буде готова і її можна подавати до столу. Зверху, при бажанні, покласти невеликий шматочок вершкового масла (можна обійтися і без нього).