Рецепт Каша в аерогрилі фото

Каша в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Гречка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Аерогриль своєю появою значно полегшив життя багатьом господиням. Пропоную один з базових і найпростіших рецептів для освоєння чудо-машини, як приготувати кашу в аерогрилі.

Опис приготування:

Перед приготуванням кашу обов'язково потрібно замочити і залишити так мінімум на півгодини, після цього вона вийде розсипчастою. Обов'язково після виключення аерогрилю залишаємо кашу ще на деякий час. Можна готувати її так само в горочкой або в казані. Вийде відмінний гарнір для обіду або вечері. Подавати таку гречку можна з м'ясом, котлетами, підливою або сосисками.

1. Крупу перебираємо і промиваємо, після чого заливаємо її 2 склянками окропу, накриваємо кришкою і чекаємо до повного охолодження, після чого зливаємо воду і заливаємо рештою двома склянками, солимо і додаємо приправ.

2. В аерогрилі встановлюємо грати на самий низ, ставимо казанок, виставляємо на табло максимальну швидкість, температуру в 235 градусів, час - 30 хвилин.

3. Тим часом цибулю чистимо і нарізаємо кубиком, обсмажуємо його на сковороді з додаванням соняшникової олії.

4. Після приготування каші цибулину викладаємо зверху, ставимо в аерогриль ще на 10 хвилин, після виключення залишаємо усередині ще на 10-15 хвилин. Після чого дістаємо ємність, перекладаємо готову кашу в тарілки і подаємо до столу.


  • Гречка - 1 Склянка
  • Окріп - 4 склянки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль і приправи - За смаком
Перед приготуванням кашу обов'язково потрібно замочити і залишити так мінімум на півгодини, після цього вона вийде розсипчастою. Обов'язково після виключення аерогрилю залишаємо кашу ще на деякий час. Можна готувати її так само в горочкой або в казані. Вийде відмінний гарнір для обіду або вечері. Подавати таку гречку можна з м'ясом, котлетами, підливою або сосисками.

1. Крупу перебираємо і промиваємо, після чого заливаємо її 2 склянками окропу, накриваємо кришкою і чекаємо до повного охолодження, після чого зливаємо воду і заливаємо рештою двома склянками, солимо і додаємо приправ.

2. В аерогрилі встановлюємо грати на самий низ, ставимо казанок, виставляємо на табло максимальну швидкість, температуру в 235 градусів, час - 30 хвилин.

3. Тим часом цибулю чистимо і нарізаємо кубиком, обсмажуємо його на сковороді з додаванням соняшникової олії.

4. Після приготування каші цибулину викладаємо зверху, ставимо в аерогриль ще на 10 хвилин, після виключення залишаємо усередині ще на 10-15 хвилин. Після чого дістаємо ємність, перекладаємо готову кашу в тарілки і подаємо до столу.

Схожі рецепти