М'ясо в горщику зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в горщику зі свининою стане вашим найкращим вечерею, особливо, якщо вам необхідно нагодувати численну родину. Блюдо готується у власному соку з мінімальним додаванням жиру. Дуже смачно!
Якщо вам цікаво, як приготувати м'ясо в горщику зі свининою, то прочитайте цей рецепт. Він створений для тих, хто не любить проводити занадто багато часу біля плити. Вам потрібно тільки нарізати продукти і укласти їх в горщики. М'ясо виходить дуже соковитим!
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Мяско зачистите від плівочок, жиру, кісток, жилок. Вибирайте нежирний шматочок, підійде лопатка або задня частина. Вимийте, обсушити шматок і розріжте свинину на рівні невеликі шматочки.
Розігрійте сковороду або сотейник з товстим дном на плиті. Влийте трохи рослинного масла і обсмажте на ньому свинину протягом десяти хвилин на сильному вогні. Повинна з'явитися коричнювата скоринка. Додати сіль, поперчіть мяско.
Морковочку поскоблите ножем і помийте. Очистіть від шкірки картоплю. Наріжте овочі кубиками або ж будь-яким іншим способом, але не дуже дрібно.
Горщики для запікання змастіть зсередини рослинним маслом. Викладіть в них овочі так, щоб горщики заповнилися на дві третини. Потім додайте трішки води в кожну ємність.
Посоліть і поперчіть овочі в горщиках, викладіть на них м'ясо. Якщо у вас є приправи для м'яса або картоплі, їх теж можна додати. Розігрійте до ста дев'яноста градусів духовку і запікайте м'ясо в горщиках сорок хвилин. Поки блюдо ще гаряче, покладіть в кожен горщик, по бажанню, шматочок вершкового масла.