Печеня в горщику в духовці зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Як давно ви готували їжу в горщиках? Раджу згадати цей чудовий процес і приготувати смачне печеня з свинини і овочів із зеленню і сиром. Чудове блюдо для сімейної вечері!
Приготуємо печеня в горщику в духовці зі свининою в домашніх умовах. Варто відзначити, що у всіх різні духовки, так що час запікання вказане в рецепті є підходящим не для всіх. Найкраще постійно стежити за стравою, поки не переконаєтеся, що все остаточно приготувалося. Хай щастить!
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - За смаком
- Кріп - За смаком
- Каррі - За смаком
Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо і обсмажуємо на вершковому маслі до напівготовності. Окремо обсмажуємо порізану свинину (сіль, перець і карі за смаком) і грибочки. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Кладемо обсмажену свинину на дно керамічних горщиків. Зверху викладаємо картопля, солимо і заливаємо водою, щоб покрила його повністю. Далі викладаємо зажарку і гриби, ще трохи солимо і перчимо. Присипаємо тертим сиром.
Накрийте горщики кришками і помістіть в духовку на 40 хвилин, температура 200 градусів. При подачі на стіл, додаємо в кожен горщик порцію сметани і дрібно нарізаного кропу. Смачного!