Печеня в духовці зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше, ніж распаренное м'ясо з картоплею і грибочками? Пропоную подивитися, як приготувати печеню в духовці зі свининою і грибами. Це до смішного просто, але приголомшливо смачно.
Подавати таку страву можна прямо в гошочках прямо з печі. Або ж можна викласти спекотне в тарілки і присипати свіжою зеленню. Це ситне і просте в приготуванні блюдр, яке не зажадає від вас багато праці, але обов'язково порадує своїм смаком і ароматом всю вашу сім'ю.
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 6 штук
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
- Сіль, перець - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
М'ясо промийте та висушіть. Наріжте не дуже великими шматочками і викладіть на дно горщиків, сіль і poperčite.
Картопля очистіть і поріжте часточками. Відваріть до напівготовності і потім викладіть в горщики поверх м'яса. За смаком присипте подрібненою зеленню.
Далі потрібно очистити і подрібнити цибулю, нарізати гриби. Ці інгредієнти злегка обсмажте на олії, а потім покладіть в горщики.
Останній шар - це сир. Натріть його і насипте в горщики. Щоб страва була соковитою, в кожен горщик додайте по 3-5 столових ложок води. Запікайте під кришками 50 хвилин при 180 градусах.