Рецепт Печеня в духовці зі свининою і грибами фото

Печеня в духовці зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що може бути смачніше, ніж распаренное м'ясо з картоплею і грибочками? Пропоную подивитися, як приготувати печеню в духовці зі свининою і грибами. Це до смішного просто, але приголомшливо смачно.

Опис приготування:

Подавати таку страву можна прямо в гошочках прямо з печі. Або ж можна викласти спекотне в тарілки і присипати свіжою зеленню. Це ситне і просте в приготуванні блюдр, яке не зажадає від вас багато праці, але обов'язково порадує своїм смаком і ароматом всю вашу сім'ю.

  • Свинина - 600 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
печеня в духовці зі свининою і грибами - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Наріжте не дуже великими шматочками і викладіть на дно горщиків, сіль і poperčite.
печеня в духовці зі свининою і грибами - фото крок 2
Картопля очистіть і поріжте часточками. Відваріть до напівготовності і потім викладіть в горщики поверх м'яса. За смаком присипте подрібненою зеленню.
печеня в духовці зі свининою і грибами - фото крок 3
Далі потрібно очистити і подрібнити цибулю, нарізати гриби. Ці інгредієнти злегка обсмажте на олії, а потім покладіть в горщики.
печеня в духовці зі свининою і грибами - фото крок 4
Останній шар - це сир. Натріть його і насипте в горщики. Щоб страва була соковитою, в кожен горщик додайте по 3-5 столових ложок води. Запікайте під кришками 50 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти