Картопляний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ще один чудовий рецепт для вашої мультиварки. Готувати картопляний суп в мультиварці дуже просто і приємно, спробуйте.
Приготування даного супу в мультиварці істотно заощадить ваш час. На фінальному етапі ви можете додати суміш з молока і борошна, а потім потовкти картопля, отримавши при цьому суп-пюре. А можете обійтися без цього, приготувавши класичний картопляний суп з овочами. Рішення за вами. Суп подавати, присипавши зеленню або натертим сиром. Страва, по суті, vegetarianskoe, так що припаде до смаку тим, хто не вживає м'яса. Удачі в приготуванні картопляного супу в мультиварці!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Курячий бульйон - 6 склянок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Морква - 2 штуки
- Часник рубаний - 1 штука
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуємо овочі. Селера промити і нарізати. Моркву натираємо на тертці. Цибулю і часник дрібно ріжемо.
Овочі викладаємо на дно мультиварки. Зверху кладемо порізаний великими кубиками картоплю. Заливаємо все курячим бульйоном. Спеції за смаком.
Готувати краще всього в режимі "випічка" 30-40 хвилин. Готовність картоплі контролюємо.
Картопля майже готовий. Змішайте в окремій ємності молоко і борошно. Отриману суміш вливаємо в мультиварку. Готуємо ще 10 хвилин.
Через 10 хвилин наш суп готовий. Залишилося потовкти картоплю в мультиварці. Сіль, перець за смаком. Смачного!