Картопляний рулет «пастуший» з томатний соусом
(покроковий рецепт з фото)
Томатний соус дає можливість приготувати страву в основі якого лежить рецепт популярного в Європі "пастушої пирога", але з дотриманням вимог дієтичного харчування.
Картопляний рулет "пастуший" за мотивами популярного європейського страви під назвою "пастуший пиріг" . Дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте на здоров'я!
- Картопля - 4 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Соус томатний - 100 грам
- Яйце - 2 штуки(1, 5 яйця - в картопляне тісто, 0, 5 яйця для змащення перед випічкою)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Фарш курячий - 300 грам
- Сухі італійські трави - 1 Чайна ложка (базилік, орегано)
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (першого холодного віджиму)
Підготуйте інгредієнти згідно списку до рецептом.
Насамперед очистіть картопля, відваріть до готовності в підсоленій воді.
Влийте на сковороду оливкова олія, покладіть цибулю порей і прогрійте до розм'якшення лука.
До курячого фаршу додайте столову ложку води і відправте в мікрохвильову піч (під ковпаком) з 3 хвилини.