Картопляний крем-суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати якийсь новий супчик на обід - приготуйте картопляний крем-суп із зеленню. Ситний і ароматний суп з смаженим беконом, овочами і петрушкою дуже сподобається всій родині.
Крем-суп - відмінне ситне першою блюдо, зазвичай його варять на бульйоні, загущених обсмаженої борошном і жирними вершками, а іноді і на молоці. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати картопляний крем-суп із зеленню, приготованому на молоці з додаванням вершків. Овочі і картоплю потрібно попередньо обсмажити на жирі з бекону, і цей прийом додасть суму приємний аромат димку. Зелень петрушки відмінно гармонує з картоплею і молочними інгредієнтами, але якщо ви любите кріп, він буде доречним в цьому супі. При подачі в кожну тарілку додайте жменю тертого сиру - будь-якого, який ви любите, а також трохи обсмаженого бекону. Швидко, легко і дуже смачно. Смачного.
- Бекон смужками - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Селера, стебла - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Бульйон - 8 склянок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершки жирністю 33% і вище - 1/2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Петрушка свіжа - 1 пучок
- Сир - 100 грам
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки